2014. szeptember 29., hétfő 16:39

A Goodyear EfficientGrip SUV nyerte el a „2014-es év legjobb SUV abroncsa” címet

Írta:  Goodyear
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

A kínai szakértők is elismerték az úttörő technológiát és a kiváló minőséget


Budapest, 2014. szeptember 23. – A Goodyear EfficientGrip SUV abroncsa nyerte el az „Év legjobb SUV gumija” címet a 2014-es Év Kínai SUV-je díjátadón. A rendezvényt a Chinasuv.cn és a China SUV Weekly közösen szervezte. A díj az EfficientGrip SUV kiváló teljesítményét, úgy is mint a Goodyear legcsendesebb SUV abroncsát ismeri el.


Az egyik legrangosabb elismerésnek számító, a kínai szakértők és kereskedelmi média által odaítélt „2014-es Év Legjobb SUV abroncsa” díjra a felkért zsűritagok 2013 októberétől az interneten keresztül adták le szavazataikat. A 70 döntősből 18 különböző márkát és terméket választottak meg a különféle díjak nyertesének. Úttörő technológiájának és kiváló minőségének köszönhetően a Goodyear EfficientGrip SUV-t választották a legjobb abroncsnak a legnépszerűbb hagyományos abroncstermékek közül.

„A Goodyear folyamatosan arra törekszik, hogy vevőinket kiváló abroncsokkal lássa el, amelyek megfelelnek a vezetési igényeiknek, ez a díj pedig, amelyet a neves, iparágvezető Chinasuv.com és China SUV Weekly ítélt oda, erőfeszítéseink elismerését jelenti” - nyilatkozta Ben Chao, a Goodyear China Marketing Alelnöke.

„Az EfficientGrip SUV-t kifejezetten a kínai vevők igényei alapján tervezték meg, hogy zökkenőmentes és kellemes utazási élményben legyen részük, amikor elmenekülnek a zsúfolt nagyvárosi életstílus elől.”

A QuietTred Technológiával készült Goodyear EfficientGrip SUV kivételesen csendes és kényelmes utazást kínál anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a tapadás és az irányíthatóság terén. A zajcsökkentő futófelület és az egyenetlenségeket elnyelő karkasz jelentősen csökkentik a zajszintet, így a vezetők még kellemesebben érezhetik magukat a volán mögött.

2012-es piaci bevezetése óta a Goodyear EfficientGrip SUV-t a piac kedvezően fogadja, a fogyasztók körében pedig nagy népszerűségnek örvend. Számos díjat mondhat a magáénak, így a Motor Trend 2012-es Év SUV Abroncsa díját, amellyel a kínai fogyasztók egyik prémium minőségű, kedvelt és megbízható abroncsaként stabilan tartja helyzetét.
 
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST