2015. április 10., péntek 19:36

Az új Mercedes-AMG C63 Dunlop Sport Maxx RT abroncsokon fut

Írta:  Dunlop
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A Dunlop Sport Maxx RT abroncsait szerelik a Mercedes-AMG C63 és C63 T modellekre alapfelszerelésként. A Dunlop ultramagas teljesítményű abroncsainak alapfelszerelésként való alkalmazása a Mercedes-AMG járművein a Dunloppal közösen folytatott átfogó fejlesztések gyümölcse, melynek során az abroncsokat kimondottan az új gépkocsi nagy teljesítményű igényeihez igazították. A folyamatnak az abroncsok versenypályán való tesztelése is része volt, ráadásul a világ egyik legnehezebb pályáján, a németországi Nürburgring-Nordschleifén.A Dunlop Sport Maxx RT legfőbb jellemzői a kivételes száraz tapadás, a kitűnő nedves tapadás, a precíz és stabil kezelhetőség gyors kanyarodás során, továbbá a erős fékezési teljesítmény, melyek egyszerre biztosítják a 476 lóerős Mercedes-AMG C63 biztonságosságát és sportos jellegét vezetés közben. Az elülső és hátsó tengelyek optimális kiegyensúlyozása érdekében a Dunlop egy speciális konstrukciót alkalmaz ezeken az abroncsokon, melyek az autóversenyeken használt elemeken alapulnak az erős tapadás biztosításához.

A Dunlop Sport Maxx RT az első tengelyen 245/35 ZR19 (93Y) XL, a hátsó tengelyen 265/35 ZR19 (98Y) XL méretben található.

Ezen az új alkalmazáson kívül a Dunlop már korábban is fejlesztett abroncsokat kifejezetten a Mercedes AMG modelljei számára, például az A 45 AMG, a CLA 45 AMG és a G63 AMG esetében. A Dunlop emellett az AMG Customer Sports partnere és a 2014-es évad kezdete óta az AMG Driving Academy hivatalos abroncsbeszállítója.
 
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST