2015. szeptember 24., csütörtök 19:06

A Goodyear és Rainer Zietlow világrekordot döntöttek!

Írta:  Goodyear
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(1 szavazat)
Rainer Zietlow kevesebb mint 10 nap [9 nap, 4 óra és 8 perc] alatt vezette végig a Cape-to-Cape 2.0 utat, több mint 19.000 kilométert leküzdve egyetlen Goodyear Wrangler abroncsgarnitúrán


A Goodyear és Rainer Zietlow világrekordot döntöttek!

Rainer Zietlow kevesebb mint 10 nap [9 nap, 4 óra és 8 perc] alatt vezette végig a Cape-to-Cape 2.0 utat, több mint 19.000 kilométert leküzdve egyetlen Goodyear Wrangler abroncsgarnitúrán

Rainer Zietlow Marius Biela operatőrrel és Sam Roach bloggerrel közösen új világrekordot állított fel a dél-afrikai Cape Agulhas és a norvégiai Nordkapp között. A hatalmas, 19.000 kilométeres utat 9 nap, 4 óra és 8 perc alatt tették meg. Ez a leggyorsabban megtett út rekordja. A Goodyear-Wrangler HP All Weather abroncsokkal felszerelt Volkswagen Touareg V6 TDI autót vezető Cape-to-Cape 2.0 csapat ezzel saját korábbi világrekordját (21 nap és 16 óra) döntötte meg a Nordkapp és Cape Agulhas közti távolságon.Rainer és csapata csupán egyetlen Goodyear-Wrangler HP All Weather abroncsgarnitúrát használt fel a világrekord eléréséhez, melynek során a Föld legmegpróbáltatóbb terepeivel és szélsőséges időjárási körülményekkel kellett megbirkózniuk, köztük lezúduló eső okozta hirtelen sivatagi áradással a Szaharában, sárral, és a „pokol útjával" Kenyában (road to hell), melyek a 19.000 kilométeres út minden egyes szakaszán próbára tették felszerelésüket.
Alexis Bortoluzzi, EMEA réégióért felelős marketing igazgató elmondása szerint: „Vitathatatlan, hogy a Goodyear-Wrangler HP All Weather abroncsok jelentették a tökéletes felszerelést Rainer VW Touareg V6 TDI-jéhez. Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Challenge4 2.0 csapat megbízható partnere lehettünk e lenyűgöző kihívásban. Bebizonyítottuk, hogy szenvedélyünk, melyhez egy évszázad biztonságközpontú innovációi társulnak, sikerhez vezet.”
Rainer Zietlow a következőt mondta, miután szeptember 20-án elérte a nordkappi célvonalat: „Nagyon örülünk, hogy Cape to Cape projektjeinket eme fantasztikus, 9 napos és 4 órás teljesítménnyel sikerült lezárnunk. Ismételten hatalmas köszönetet szeretnénk mondani minden szponzoromnak és partneremnek, köztük a Goodyearnek kivételes abroncsaiért, melyek még a legdurvább útviszonyok között sem szenvedtek sérülést vagy defektet. Következő kihívásaimhoz is biztos, hogy ismét a Goodyeart választanám.”

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST