2015. október 08., csütörtök 19:25

A MAN és a Goodyear bővítik együttműködésüket

Írta:  Goodyear
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Goodyear_MAN_Cooperation_ProfiDrive_1: Gerhard Beck, eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncs értékesítési vezető (Peter Platje, a Goodyear Dunlop EMEA eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncsok részlege értékesítési igazgatójának képviseletében) (balra), és Michael Wanitschek, a MAN Solutions igazgatója megkötik a Goodyear és a MAN ProfiDrive® közti együttműködési megállapodást Goodyear_MAN_Cooperation_ProfiDrive_1: Gerhard Beck, eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncs értékesítési vezető (Peter Platje, a Goodyear Dunlop EMEA eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncsok részlege értékesítési igazgatójának képviseletében) (balra), és Michael Wanitschek, a MAN Solutions igazgatója megkötik a Goodyear és a MAN ProfiDrive® közti együttműködési megállapodást

A Goodyear lett a MAN járművezető-képzési programjának kizárólagos tehergépkocsi-abroncs beszállítója

Budapest, 2015. október 8. – Európa-szerte a Goodyear lett a MAN kizárólagos abroncsbeszállító partnere a MAN ProfiDrive® járművezető-képzési kezdeményezése kapcsán.    A partneri kapcsolat részeként a MAN ProfiDrive® által használt mind a 25 nyerges vontató és tréler a legújabb, prémium kategóriás Goodyear abroncsokkal lesz felszerelve, köztük az üzemanyag-hatékony FUELMAX-szal, a futásteljesítményre összpontosító KMAX termékvonal abroncsaival, és a vegyes alkalmazású, országútra és terepre egyaránt alkalmas Omnitrac II-vel. A MAN abroncsainak karbantartását is a Goodyear fogja végezni, melynek részeként az abroncsjavító műhely irányítását is átveszi. A partnerség keretében emellett a Goodyear fogja kiképezni a MAN oktatóit az abroncsok kapcsolódó témakörökben. A fentiek a Goodyear és a MAN között az eredeti tehergépkocsi-felszerelések terén fennálló szoros és hosszú távú kapcsolatra építenek. A két vállalat már jó ideje működik együtt olyan események kapcsán, mint például a MAN Trucknology® Napok.
„Nagy örömmel tölt el, hogy a MAN ProfiDrive® járművek kizárólagosan a Goodyear prémium tehergépkocsi-abroncsaival való felszerelése révén bővíteni tudjuk a MAN-nal fennálló partneri kapcsolatunkat” - fejtette ki Peter Platje, a Goodyear EMEA eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncsok részlegének értékesítési igazgatója. „A MAN ProfiDrive® révén újabb értékes kapcsolati pontot teremtünk termékeink felhasználóival, akikkel így megismertethetjük a tehergépkocsi-abroncsok, illetve azok karbantartásának és helyes kiválasztásának fontosságát. A MAN ProfiDrive® képzés során a tehergépkocsi-vezetők Európa-szerte ezt nem csupán elméletben, de ami még fontosabb, a gyakorlatban is el fogják sajátítani.”

„A Goodyear kitűnő partnerünk, akivel hosszú és sikeres közös történetre tekinthetünk vissza” - mondta Andreas Griem, a MAN ProfiDrive® igazgatója. „Világszínvonalú szakmai és gyakorlati képzésünknek egyértelműen hasznára válik a Goodyearrel való együttműködésünk. A Goodyear prémium tehergépkocsi-abroncsai és ProfiDrive® oktatóink dedikált képzése a tehergépkocsi-abroncsokkal kapcsolatos témákban együtt valódi értéket képviselnek.”

Átfogó oktatási koncepció


A MAN ProfiDrive® minősített képzési rendszert kínál a hivatásos járművezetők számára, mely az ő igényeiket helyezi előtérbe, miközben a flottaüzemeltetők igényeit is figyelembe veszi. A hivatásos járművezetők elméleti képzési követelményeinek lefedése és a szakszerű gyakorlati oktatás révén az általunk kínált tanfolyamok egyrészt biztonságosabbá és gazdaságosabbá teszik a mindennapi járművezetést. Másrészt e tanfolyamok résztvevői abból a több mint 30 évnyi tapasztalatból is profitálnak, melyre a közúti szállítás biztonságának és hatékonyságának elméleti és gyakorlati oktatása terén szert tettünk.


 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST