2015. október 20., kedd 17:37

A Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 két teszten is győzött

Írta:  Goodyear
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Az AutoBild szaklap négyévszakos abroncstesztjén új abroncs verte kenterbe a mezőnyt, és ugyanez az abroncs végzett első helyen a nedves, havas és jeges úton tapasztalt fékhatás kategóriában is a független TÜV teszte


Budapest, 2015. október 15. – A Goodyear egy új négyévszakos abroncsa – a Vector 4Seasons Gen-2 – első helyezést ért el a német AutoBild egyik legutóbbi abroncstesztjén, sőt, az említett abroncs azon a Goodyear által rendelt független TÜV teszten is győzedelmeskedett, ahol az abroncsok nedves, havas és jeges úton kifejtett fékhatását vizsgálták. A Vector 4Seasons Gen-2 egy téli teljesítményre összpontosító és kitűnő nyári jellemzőkkel rendelkező négyévszakos abroncs, amely egész évben képes igazodni a legszélsőségesebb európai útviszonyokhoz is. Az AutoBild tíz különböző abroncsot vont be a tesztelésbe, melynek során számos kritériumot értékeltek, beleértve a havas, nedves és száraz útfelületen érvényesülő tapadást, kormányozhatóságot és fékezést. A Goodyear négyévszakos abroncsa versenytársaival összehasonlítva minden kategóriában vezető helyen végzett. A tesztelésbe bevont konkurenciával szemben az abroncs a Goodyear által rendelt független TÜV teszten is első helyezést ért el a nedves, havas és jeges úton történő fékezés vizsgálatakor.

Az AutoBild tesztjén a Vector 4Seasons Gen-2 (méret: 195/65R15 91H) abroncs a versenytársakat maga mögött hagyva „mintaszerű” tulajdonságokat mutatott a nedves úton történő legkedvezőbb irányíthatóság, a vízen felúszással szembeni legkiemelkedőbb ellenállás, a legrövidebb fékút, valamint az alacsony gördülő ellenállásnak köszönhető páratlan üzemanyag-hatékonyság és legjobb futásteljesítmény révén.

A Vector 4Seasons abroncsok kínálta ígéreteket a Goodyear által rendelt független TÜV tesztek is igazolták. Az eredmények bizonyították, hogy a vizsgált versenytársak termékekeivel összevetve a Vector 4Seasons abroncsok vezető helyet töltenek be a nedves, havas és jeges úton történő fékezés hatásfokának elemzésekor. A V4S ezáltal elősegíti, hogy a járművet szélsőséges útviszonyok esetén is biztonságosan lehessen vezetni. Havas úton a 3 vezető versenytárs termékének átlagos teljesítményével összevetve a Vector 4Seasons abroncsokkal vezetett jármű fékútja bizonyítottan 8%-kal rövidebb. Ugyancsak e tesztelések során a Vector 4Seasons a 3 vezető versenytárs termékének átlagteljesítményéhez viszonyítva nedves úton 6%-kal, míg jeges útfelületen 9%-kal rövidebb fékutat produkált.


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST