2015. november 17., kedd 19:38

A Dunlop Winter Sport 5 abroncs első helyezést ért el két elismert német téliabroncs-teszten

Írta: 
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A Dunlop legújabb termékei hét vetélytársukat utasították maguk mögé az Auto Bild Allrad és az Auto Bild Sportscars tesztjein


 A Dunlop bejelentette, hogy legújabb téli abroncsa, a Winter Sport 5 első helyen végzett a jelentős szakmai elismertségnek örvendő Auto Bild magazin részletes téliabroncs-tesztjén. Az Allrad (4x4 / SUV) különkiadásában az Auto Bild nyolc különböző téli abroncsot hasonlított össze , melyek közül a Winter Sport 5 teljesített a legjobban, megszerezve a „kiváló” minősítést, a havas és nedves útviszonyok között nyújtott teljesítményét pedig külön kiemelték.

Az Auto Bild Sportscars nem kevésbé volt lelkes az új Winter Sport 5 abroncsot illetően. A téli abroncsok tesztjén, a magazin 11. számában a Dunlop terméke ismét nyolc másik közül bizonyult a legjobbnak . A Winter Sport 5 esetében külön említésre került a „sportos, dinamikus kezelhetőség, mely minden időjárási helyzetben érvényesült”, a vízen felúszással kapcsolatos teljesítmény, a precíz kormányozhatóság és kiváló visszacsatolás, valamint a száraz és nedves felületen egyaránt rövid fékút.

De a Dunlop Winter Sport 5 abroncsa nem csak ezeket az elismert teszteket nyerte meg: az abroncsot az Auto Strassenverkehr és az Auto Motor Und Sport is a „kimondottan ajánlott” kategóriába sorolta, és megkapta az Auto Express UK ajánlását is.

„Európában egyre gyakrabban fordulnak elő heves esőzések és egyéb extrém időjárási körülmények. A kiváló tapadás a téli utakon éppen ezért létfontosságú!” – nyilatkozta Alexis Bortoluzzi, az EMEA régió lakossági gumiabroncs üzletágának marketing igazgatója. „Örülünk, hogy olyan abroncsot kínálhatunk vevőinknek, amely téli időben is megfelelő tapadást biztosít, ráadásul a tőlünk megszokott és elvárt csúcsteljesítmény mellett. Mindegy, mit hoz a tél, azoknak az ambiciózus és aktív életmódot folytató vevőinknek, akik a Winter Sport 5 abroncsot választják, nem kell alacsonyabb sebességre kapcsolniuk. Nagy örömöt jelent számunkra, hogy kitűzött céljainkat is csak megerősítik ezek az igazán kiváló teszteredmények!” – tette hozzá az igazgató.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST