2013. október 29., kedd 17:35

A Goodyear UltraGrip 8-as forgalma elérte a 7 milliós szintet

Írta:  Pálosi Márta
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A Goodyear mai bejelentése szerint az UltraGrip 8 téli abroncsát 2011-es megjelenése óta több mint 7.000.000 alkalommal szerelték fel az európai felnikre.


A számokat az után jelentették be, hogy a 7 milliomodik téli abroncs elhagyta a gyárat. Egy európai ügyfél lett a tulajdonos. Ha azt feltételezzük, hogy minden gépjárműre négy abroncsot szereltek, akkor Európa téli régióiban mintegy 1.750.000 gépjármű gurult vagy éppen gurul UltraGrip 8-on az év leghidegebb hónapjaiban. Ezek az eredmények az UltraGrip 8-at a Goodyear egyik vezető téli abroncsává teszik.

Az első UltraGrip fajtájú abroncsok 1971-ben jöttek le a futószalagról, és a termék 8 generációján át több mint 60 millió alkalommal került és kerül legyártásra mind a mai napig. Ezeknek a komoly számadatoknak a 12%-áért, csak az elmúlt 3 évben az UltraGrip 8 generációját illeti a dicsőség.

„Az UltraGrip 8 arra az örökségre épít, mely immáron 30 éves alapokon nyugszik. Mára ez lett Európa egyik vezető téli abroncsa.” – mondja Hugues Despres, a Goodyear EMEA márkaigazgatója. „Az eddigi 7 millió legyártott és felszerelt abroncsával az UltraGrip 8 ügyfeleink körében egyértelműen preferált abroncsnak számít, és alig várjuk, hogy a közeljövőben újabb rekordokat érjünk el vele.”
A Goodyear
A Goodyear a világ egyik legnagyobb gumiabroncsgyártója. A vállalat mintegy 69 000 embert foglalkoztat a világon, a termékeit pedig 22 ország 52 létesítményében állítja elő. Az ohiói Akronban és a luxemburgi Colmar-Bergben található két Innovációs Központjának célja: a legmodernebb termékek és szolgáltatások kifejlesztése, melyek meghatározzák az iparág technológiai és teljesítményi színvonalát.

 
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST