2014. július 08., kedd 15:32

A Champion® márka bemutatja pollenszűrő termékcsaládját

Írta: 
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

A legfrissebb ajánlat rugalmasabb keret kialakítást, interaktív csomagolást
és 92 százalékos járműkínálatot tartalmaz


Budapest, 2014.június 30. – A Federal-Mogul Champion® márkája innovatív új, „Flexi Frame” kialakítással rendelkező gépkocsi-pollenszűrőkkel jelent meg, melyek az eredeti gyártói alkatrészekkel szembeni legszigorúbb minőségi szabványoknak is megfelelnek. Az új pollenszűrők egyben az első Champion termékek is, melyek a vadonatúj, QR kóddal ellátott csomagolást kapják, hogy segítse a szerelőket a termék gyors és egyszerű azonosításában.


A Champion pollenszűrő termékcsalád mára 325 termékre bővült, ami az európai gépkocsiállomány több mint 92 százalékát reprezentálja. A Federal-Mogul új Flexi Frame kialakítása jóvoltából a szűrő az alakját vagy a szerkezetét érintő maradandó változás nélkül beszerelhető, ami által csökken a meghibásodás kockázata.

„A Flexi Frame kialakítás az eredeti OEM kialakítás továbbfejlesztése, ami által a keret jobban viseli a beszerelés során rá ható igénybevételt, ugyanakkor a beszerelése is egyszerűbb”, közölte Sanda Kristicevic, a Federal-Mogul termékmenedzsere.

A fülke pollenszűrője egészségesebb környezetet teremt az utasok számára azáltal, hogy kiszűri a részecskéket és szagokat, az akár 3 mikronos szemcséket is visszatartva attól, hogy bekerüljenek a szellőzőrendszerbe. A Champion szűrők a szennyező anyagok 98 százalékát megakadályozzák, hogy bekerüljenek a fülkébe. A szűrők emellett csökkentik az ablakok párásodását, ami javítja a kilátást és az utasok biztonságát. A szennyezett szűrő cseréjével növelhető a légkondicionáló rendszer légárama, így a rendszer könnyebben működik, ami csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és növeli az alkatrészek élettartamát.

„A vezetők gyakran alábecsülik a pollenszűrők cseréjének fontosságát; ez a karbantartás nem csak a jármű teljes körű hatékonyságát javítja, így pénzt takarít meg, de jót tesz az egészségnek és a biztonságnak is”, tette hozzá Kristicevic.

Az új Champion szűrőcsomagot QR kóddal is ellátták, amely segítségével az ügyfél egyszerűen azonosíthatja a járművéhez megfelelő alkatrészt és megnyithatja a járműspecifikus szerelési videót. A hivatkozás egyben kinyomtatható szerelési utasításokat is biztosít az online katalóguson keresztül. 
 
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST