2015. március 03., kedd 09:46

Hihetetlen fotók - A burokba született baba

Írta:  HTA
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Óriási szenzációt keltett a December 6.-án Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerbe született csecsemő az orvosok körében is. A csecsemő 3 hónappal korábban látta meg a napvilágot a vártnál, és híre most világszenzációként járja be a világot.


Már születése pillanatában csoda bébinek számított a Silas Johnson névre hallgató baba. Születése sokkolta az orvosokat. Szerencsére a szülész orvosnak maradt annyi lélekjelenléte, hogy burokrepesztés előtt fantasztikus fotókat készítsen telefonjával a szenzációs pillanatról. A fotón jól kivehető a csecsemő elhelyezkedése az anyaméhben, kezei, lábai és a teste.

Magzatburokban születtek már csecsemők a világon, azonban igen ritka, a Yahoo szerint minden 80.000 születésre jut egy burokban születés. A csecsemő különlegesen induló életének első öt hetét Maxine Dunitz Gyermek Egészségügyi Központ intenzív osztályán töltötte megfigyelés alatt.
A dolog pikantériája, hogy az anyuka Chelsea Phillips, nem is tudott a csodáról, mely őt és újszülött csecsemőjét érte, a hírről csak akkor értesült, amikor az ő édesanyja, a boldog nagymama megmutatta neki a szenzációs fotókat a születés pillanatáról. az Anyuka erre csak annyit tudott mondani, hogy „-Ó Istenem Te egy csoda baba vagy”.

A csoda szülést vezető orvos Dr. William Binder nyilatkozata szerint, amikor meglátták a magzatburokban lévő csecsemőt, egy pillanatra mintha megfagyott volna a levegő, és egyfajta félelem, riadalom járta át a szülőszobát. A magzatburkot saját ujjával repesztette fel, és azon izgultak, hogy a csecsemő végre felsírjon, aki gond nélkül eleget tett az elvárásoknak. Dr. William Binder egy életre szóló felejthetetlen élményként élte át ezt a csodás hihetetlen pillanatot.A csodababa Február 17.én egészségesen elhagyta a korházat.


 

Kapcsolódó elemek

 • Benzintámogatás járhat a gyermekeid után!
  Nemrégiben változott az utazás költségtérítésének törvényi háttere! Új törvények szabályozzák, hogy ki és milyen esetekben kaphat támogatást utazásra, bérletre, benzinre.
 • Ma van a koraszülöttek világnapja
  -
  Budapest, 2015. november 17. Mester Maja koraszülött csecsemő a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház Neonatológiai és csecsemő osztályán a koraszülöttek világnapján, 2015. november 17-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán
 • NOVEMBERRE ELKÉSZÜLHET AZ ANYÁK HÁZA A BETHESDA KÓRHÁZBAN
  Igazi Anyák napi hír, hogy novemberre elkészülhet a Bethesda Gyermekkórház mellett épülő Anyák Háza. A megnyitót őszre tervezik, de elképzelhető, hogy már júliustól igénybe lehet venni néhány szobát. Az épületet mintegy 50 millió forintból alakítják át, lehetőséget nyújtva az édesanyáknak arra, hogy gyermekük közelében lehessenek a hosszas gyógykezelés idején. Mindez nem csak a családoknak, de a 150 éves Bethesda Kórház dolgozóinak is jó, mert egy gyermek gyógyulását nagyban segíti, ha szülei a közelében vannak.
 • Amikor anyuka nincs otthon, apuka megtalálja a gyerekaltatás legjobb módját! – VIDEÓ
  Néha a gyereknevelésen levő anyák is „elszabadulnak“ csemetéjük mellől, tornázni járnak, wellnessezni, fodrászhoz, kozmetikushoz mennek, vagy csak összefutnak egy kis traccspartira a barátnőkkel.
 • A legjobb kutyus babysitter a világon
  -
  A Charlie névre hallgató Beagle a legjobb kutyus babysitter amit valaha láttam. Nagy segítség az anyukának, sétában, altatásban, játékban meg megannyi más napi teendőben segédkezik az anyukának.  
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST