2015. november 30., hétfő 20:31

Benzintámogatás járhat a gyermekeid után!

Írta:  palyazatfigyelo.info
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Nemrégiben változott az utazás költségtérítésének törvényi háttere! Új törvények szabályozzák, hogy ki és milyen esetekben kaphat támogatást utazásra, bérletre, benzinre.
 


A régi szabályozás szerint abban az esetben kaphatott a munkavállaló utazási támogatást, ha a munkába távolsági busszal, elővárosi busszal, HÉVVEL, belföldi vagy határon átmenő országos közforgalmú vasúttal 2. kocsiosztályon, hajóval, komppal, vagy révvel járt munkába. Most ezen a törvényen változtattak.

A jelenlegi szabályozást könnyítést javulást hozott a dolgozóknak!

AZ új szabályok szerint regionális járatokra is jár a támogatás.

A régebbi szabályok szerint a benzintámogatás csak abban az esetben járt a dolgozónak, ha
Ez a térítési a 9 ft-os kilométerenkénti összeget jelenti, melyet a NAV határozott meg!

Tehát a korábbi szabályok szerint ez csak akkor járt a munkavállalónak ha a lakóhelye vagy a tartózkodási helye között nincs olyan tömegközlekedési lehetőség, mellyel eljuthat a munkahelyére, vagy ha olyan munkarendben dolgozik a dolgozó, hogy csak jelentős várakozással vagy egyáltalán nem tudja használni a közösségi közlekedést, vagy ha munkavállaló olyan fogyatékkal él, vagy mozgáskorlátozott és ennek eredményeképpen nem tudja használni a tömegközlekedést.

Most óriási segítséget kaptak a dolgozók, ugyanis az új törvények értelmében a munkavállaló akkor is kaphat benzintámogatást, ha óvodás vagy bölcsődés gyereke van.


Ha tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!
Forrás: palyazatfigyelo.info

Kapcsolódó elemek

 • Ma van a koraszülöttek világnapja
  -
  Budapest, 2015. november 17. Mester Maja koraszülött csecsemő a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház Neonatológiai és csecsemő osztályán a koraszülöttek világnapján, 2015. november 17-én. MTI Fotó: Balogh Zoltán
 • NOVEMBERRE ELKÉSZÜLHET AZ ANYÁK HÁZA A BETHESDA KÓRHÁZBAN
  Igazi Anyák napi hír, hogy novemberre elkészülhet a Bethesda Gyermekkórház mellett épülő Anyák Háza. A megnyitót őszre tervezik, de elképzelhető, hogy már júliustól igénybe lehet venni néhány szobát. Az épületet mintegy 50 millió forintból alakítják át, lehetőséget nyújtva az édesanyáknak arra, hogy gyermekük közelében lehessenek a hosszas gyógykezelés idején. Mindez nem csak a családoknak, de a 150 éves Bethesda Kórház dolgozóinak is jó, mert egy gyermek gyógyulását nagyban segíti, ha szülei a közelében vannak.
 • Amikor anyuka nincs otthon, apuka megtalálja a gyerekaltatás legjobb módját! – VIDEÓ
  Néha a gyereknevelésen levő anyák is „elszabadulnak“ csemetéjük mellől, tornázni járnak, wellnessezni, fodrászhoz, kozmetikushoz mennek, vagy csak összefutnak egy kis traccspartira a barátnőkkel.
 • Hihetetlen fotók - A burokba született baba
  -
  Óriási szenzációt keltett a December 6.-án Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerbe született csecsemő az orvosok körében is. A csecsemő 3 hónappal korábban látta meg a napvilágot a vártnál, és híre most világszenzációként járja be a világot.
 • A legjobb kutyus babysitter a világon
  -
  A Charlie névre hallgató Beagle a legjobb kutyus babysitter amit valaha láttam. Nagy segítség az anyukának, sétában, altatásban, játékban meg megannyi más napi teendőben segédkezik az anyukának.  
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST