2015. január 28., szerda 14:59

10 lelki jó tanács

Írta:  thesecret.hu
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Nem tudjuk megígérni, hogy mindenkinél beválik, működik, de a mai rohanó világban érdemes megfontolni. Sok óriásinak tűnő probléma egy kis odafigyeléssel, más szemszögből, egy mély levegővétel után újra nekifutva sokkal tisztábban, megfontoltabban könnyebben legyőzhetővé válik. Nos lássuk melyek is ezek!


1. Soha ne vitázz senkivel, mert aki még Önmaga érzéseivel harcol, úgysem képes Téged megérteni.

2. Ha nincsenek elvárásaid, soha nem fogsz csalódni.

3. Fogadd el partnered olyannak amilyen, de csak is addig viseld el, amíg mind ez boldogsággal és egészséggel tölt el, hiszen nem áldozatnak vagy a Földön, hanem hogy boldog legyél.

4. Önmagad Lelkét akkor vagy képes képviselni, ha tudod ki az az Én, tehát nem kevered Lelked szükségleteit, vágyaid elvárásaival.

5. Igaz Hitedben akkor élsz, amikor egészséges és boldog ember vagy, hiszen szeretetben élsz, Lelked - Igaz Éned képviseletében. Tudd, minden érzést egy szellemiség képvisel, e kép Hittel él minden lény, és mindenki Önmaga Hitét képviseli, legyen az pozitív vagy negatív érzés.

6. Az őszinte szeretetre épült párkapcsolatokban, a szeretet és megértés - a béke és harmónia elsődleges, és minden anyagi elvárás csak utólagos beteljesülés.

7. Soha ne add fel Lelki értékeid, a becsületet - irgalmat - jóságot az önzetlenséget egyetlen emberi v. anyagi kiváltságodért sem, mert ezzel Önmagad Lelkét tagadod meg - valódi Éned ellen élsz.

8. Legyél alázatos, de soha ne alázkodj meg. Legyél tisztelettudó, és soha ne legyél képmutató anyagi v. személyes vágyaid elérése érdekében. Legyél mindig Igaz Lelki értékeidhez méltó, és ne add meg magad mások általad hamisnak vélt "igazának". Fogadd el hogy létezik ilyen - olyan vélemény, de soha ne képviseld és támogasd azt. Mi az igazság? Soha nem teszek olyat, mely a földi civilizáció bármelyikének is negatív hatást - érzést eredményez!

9. Soha ne élj olyan kapcsolatban, ahol félelmet - kétséget - féltékenységet - bizalmatlanságot érzel, hiszen csak azt érzed, amivel táplálnak, tehát amit partnered képvisel. Mindez a hamisság kapcsolata. Feszültté - frusztrálttá, majd beteggé tesz Téged. Tudd a bizalom az őszinteség kapcsolata, egyértelmű boldog Tiszta Lelki és Tudat állapot.


10. Higgy abban, hogy Isten maga a szeretet és a boldogság - béke és megértés, türelem és jóság, e kép minden cselekedete az önzetlen szeretete által csak is egészséget teremt számodra.

Kapcsolódó elemek

 • Egyszerűen szeretet
  Bármennyire is háborog a világ, melynek végtelen sok problémája körülvesz minket, mindig találhatunk egy biztos pontot, ahol nyugalmat és feltöltődést kaphatunk: ez a szeretet.
 • Napi négy ölelés kel a túléléshez
  -

  „Napi négy ölelés kel a túléléshez, nyolc a szinten tartáshoz, és tizenkettő a gyarapodáshoz.”
  Virginia Satir

   
  Egy nap olvastam egy cikket az ölelésről, és annak fontosságáról, melyben ez az idézet nagyon megfogott. És egy hirtelen ötletem támadt, és beütöttem a Google keresőjébe, hogy Ölelés és találtam is pár nagyon aranyos képet ölelkező állatokról, néha igen furcsa párosításban. Macska kutyát ölel, majom cicát ölel, cica kisbárányt ölel, koala medvék ölelkeznek, farkas anya öleli a kölykét stb.


 • A lélek és a hát
  Ha a hátunk szúr és fáj, többnyire testi okokat keresünk. Pedig pszichés problémák is gondot okozhatnak a keresztcsontban, a nyakon és a vállakban. És egész jelentős befolyásuk van arra, milyen erősnek érezzük a fájdalmat és hogy mennyi ideig tart.
 • Gyógyító erő van az odafigyelésben
  Egy új kísérlet szerint az odafigyelés és a törődés önmagában is gyógyító erővel bír, és ezt a hagyományos orvoslás képviselőinek is figyelembe kellene venniük.
 • Így működik a szeretet
  Valentin nap ide vagy oda, ez zajlik az agyunkban, amikor valakihez érzelmileg kötődünk.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

Celsus az egészségért

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST