Nyomtatás
2013. január 08., kedd 10:09

Vágynövelő teák

Írta:  Impulser Magazin
Értékelés:
(0 szavazat)
A vágyfokozó teák olyan gyógynövényeket és fűszereket tartalmaznak, amelyeknek stimuláló hatásuk van. A vágyfokozó teák olyan gyógynövényeket és fűszereket tartalmaznak, amelyeknek stimuláló hatásuk van.
A szerelem csodálatos dolog két ember között, a gyengédség egy kapcsolatban nagyon szép. De mit tegyünk, ha nem működik a libidó?


Természetesen felírathatnak nekünk gyógyszereket, amelyek segítenek. Ezeket a szereket azonban többnyire szintetikusan állítják elő, és magukkal hoznak néhány kockázatot és mellékhatást. A recept nélkül kapható szerek is többnyire kemikáliákat tartalmaznak, amelyek nem tesznek jót a szervezetnek.

Léteznek azonban természetes készítmények, amelyek gyengéden hatnak. Ha ezeket a természetes szereket szedjük be, hosszabb távon növelhetjük a libidót. De hol találjuk ezeket a készítményeket, amelyek ilyen kímélő hatásúak a szervezetre? Az interneten a legkülönbözőbb oldalakon olvashatunk utána, hogy mely anyagok és szerek alkalmasak a vágyfokozásra. Sok internetes blogon számolnak be más „sorstársak” a természet gyengéd anyagaival kapcsolatos tapasztalataikról. Itt számos javaslatot és tanácsot kaphatunk, hogyan növelhetjük saját vágyunkat, hogy partnerünket és magunkat is kielégíthessük.

A kereskedelemben különböző gyógynövények és teafélék kaphatók, amelyek azt ígérik, hogy elősegítik a vágyfokozást. Már az ókori rómaiak és görögök is tudták, mely szereket kell alkalmazni a szeretett személy elcsábításához. Afrodiziákum összetevőket tartalmazó ételek és italok már az ókorban is léteztek. Ezt a tudást alkalmazza sok teagyártó: a teák olyan gyógynövényeket és fűszereket tartalmaznak, amelyeknek stimuláló hatásuk van.

A vágynövelő teák többnyire alkaloidokat tartalmaznak, amelyek pozitívan hatnak a pszichére, a tudatra és a keringésre. Ezen kívül a teák serkentik a vérnyomást. Az ember pozitív mellékhatásként fittebbnek és vitálisabbnak érzi magát, ami természetesen pozitív kihatással lehet a vágyra is. Manapság a természetes összetevőket részesítik előnyben, mivel egyre inkább egészségesebb életmódot is űznek az emberek. A vágyfokozó teák leggyakrabban alkalmazott összetevői a chili, a szerecsendió, a gyömbér vagy a sáfrány, amelyeknek mind stimuláló hatásuk van a szervezetre. Ezek a teák egyszerű és finom alternatívát kínálnak azokkal az afrodiziákum ételekkel szemben, amelyeket nem mindenki tud megenni (pl. osztriga, szarvasgomba). A vágyserkentő teákat megvehetjük bioboltokban, reformházakban vagy az interneten.

 

Kapcsolódó elemek

1 hozzászólás

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned