2013. június 20., csütörtök 10:41

A párkapcsolat végtelen fantáziája

Írta:  Aranyos Zsolt
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A párkapcsolat végtelen fantáziája A párkapcsolat végtelen fantáziája
Miközben ezt a fotót nézem, azon gondolkodom, hogy mitől olyan érdekes? Lehet, hogy titokban mindannyian arra vágyunk, hogy idős korunkra a párunkkal eltévedjünk egy nagy virágos mezőn, kerékpárral vagy anélkül, és ezen az egészen egy jót mosolyogjunk? Vagy inkább valami olyasmit átélni, ami a múlt közösen szerzett élményeiből táplálkozva a jelen eseményeinek is értelmet, varázslatot ad?
A párkapcsolat lehet fantáziában gazdag, örömteli, élvezetes, határtalanul boldog, de lehet unalmas, lapos, fárasztó, idegesítő is. Az elsőt nehéznek tűnik szinten tartani? Pedig sokkal könnyebb, mint gondolnánk, annak ellenére, hogy a második mindenkinek megy, csípőből, elég hozzá egy megjegyzés a vasárnapi ebéddel kapcsolatban. A titok egyszerű: semmi sem kötelező, mert egyszerűen csak jön magától mindaz, amit egymásért és egymással teszünk! Könnyedén!


Miért is választunk magunknak párt? Milyen közös terveink vannak az életben? Hiszek abban, hogy az igazán égben köttetett párkapcsolatokat nem kell megmagyarázni, hosszasan ecsetelni, miért ő lett az Ő, és miért jó vele. Egyszerűen érzem, hogy nekünk találkoznunk kellett, és innentől kezdve még a legrosszabbnak tűnő emberi tulajdonságai sem tudnak eltántorítani attól, hogy közösen kell mesélnünk. Mert az élet nem olyan komor és fantáziátlan, mint ahogy próbálják feltüntetni a szürke barlang lakói; de róluk majd talán máskor.

A mi mesénk hősei egyedül mi vagyunk, a királynő és a királyfi. Életünk felett jóságosan, szeretettel teljesen uralkodunk. Néha vitatkozunk, ellentmondunk, majd megbékélünk, egymás nyakába borulunk, és beismerjük, nem voltunk különbek, mint a csörgő sipkás udvari bolond, aki állandóan csak magával foglalkozik.

Néha hirtelen, fekete füstből előtünnek külső ellenségeink, a gonosz boszorkák és ravasz varázslók, akik irigylik boldogságunkat. Velük is hősiesen felvesszük a harcot, mert tudjuk, ennek a történetnek a vége csak egy lehet: “Még ma is boldogan élnek, ha meg nem haltak!”

Kapcsolódó elemek

 • Pucéran ment az első randira
  A Meztelen szerelem (Dating Naked) a LifeNetwork TV-n indul február 14-én, este nyolckor. Helyszín: tengerparti villa. Szereplők: meztelen párkeresők.
  A LifeNetwork műsorában olyan emberkísérletbe kezdtek, amelynek keretében a társkeresők nemcsak a lelküket, de a testüket is leleplezik az első találkozás alkalmával. Távol a nagyvárosoktól, egy egzotikus tengerparti villában kapnak a kísérletben részt vevő férfiak és nők három-három esélyt arra, hogy megtalálják párjukat. Szigorúan meztelenül.
 • Vállás olcsón! - Évente 1500 házasságot érvénytelenít a Sacra Rota vatikáni bírósága
  -
  Olasz, lengyel, de indiai és zambiai házaspárok is a Szentszék legfőbb bírósági testületétől kérik házasságuk érvénytelenítését, mivel a vatikáni "válás" olcsóbb és gyorsabb - írta a Sacra Rotáról szóló vasárnapi cikkében a Corriere della Sera című napilap.
 • Megalázás, megszégyenítés a párkapcsolatban
  Ismerkedés, álmodozás, eljegyzés, esküvő, nászút, nászéjszaka, majd hétköznapi pillanatok és hétköznapi csalódások, veszekedés, bántalmazás, megalázás, megszégyenítés, megcsalás, válás… Sok párkapcsolat végződött már így, ha részleteiben nem is egyezett minden. Vajon mi vezethet odáig, hogy a szerelmi fészekben végül puskaporossá válik a levegő?
 • Amikor a büntetés: nincs szex!
  Egész nap izgatottan várja az estét. Megfogadja: bármi történik, nem lesz dühös. Ha kell, ezerig is elszámol, de halvány jelét sem mutatja majd, mennyire elege van párja nyűgösködéseiből. A mai naptól megpróbálja úgy szeretni, ahogy van. Eszébe jut, miközben feláll a székéből és az ajtó felé siet: idejét sem tudja, mikor szeretkeztek. Elfelejtette milyen az, amikor tekintetük egyszerre találkozik az ölelés pillanatában. Felhívja, ne hívja? Mondjon valamit, amiből érezheti, hogy többet szeretne, mint együtt vacsorázni, unottan beszélgetni, tv-t nézni, majd aludni?
 • Töltött káposzta, magas vérnyomás, válás
  Gondolt már arra, hogy a rosszul elkészített töltött káposzta hosszú távon magas vérnyomáshoz, majd végül váláshoz is vezethet? Számtalan jól indult párkapcsolat vérzik el azért, mert valaki nem úgy csinál valamint, mint ahogyan azt a másik elképzeli. Feri nagyon szerette Anikót, de az első, közös vasárnapi ebéden felszolgált töltött káposzta nem úgy sikerült, mint ahogyan azt Feri az édesanyjánál megszokta.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

Celsus az egészségért

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST