2013. július 25., csütörtök 13:01

Hogyan segíti a bőr regenerációját a dermaroller kezelés?

Írta: 
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Az idő előrehaladtával a bőrön ráncok, hegek, pigmentfoltok és striák jelennek meg, bőrünk könnyen megereszkedhet és petyhüdté válhat. A modern orvosesztétikának természetesen már erre is van megoldása. A dermaroller kezelés egyre népszerűbb a szépség világában, egy bámulatos eszköz, mely hatékonyan segíti a bőr regenerációját. A kezelés által bőrünk fiatalos, feszes és ragyogó lesz.

Megoldás a legmakacsabb bőrproblémákra


A dermaroller számos bőrprobléma ellen nagyszerű megoldást nyújthat, különösen hatásos a nehezen gyógyuló aknék, striák, atrófiás hegek, ráncok és petyhüdt bőr esetébe. „A dermaroller kezelés elősegíti a kollagéntermelést, ezért kollagén indukciós terápiának is nevezik. Arcon, nyakon, dekoltázson, illetve bármilyen testterületen alkalmazható a kezelés. Az eljárás során apró mikro sérülések keletkeznek, így a bőr természetes sebgyógyító folyamatokat indít be, melyek segítik a bőr regenerálódását”- árulta el Borbély-Szoják Zsanett, a Royal Clinics Orvos-esztétikai Központ szépségápolási szakértője.

De miből áll a kezelés?


A dermarollerezés alapja egy több száz tűt tartalmazó roller, mellyel a bőrt kezelik. Általában a kezelést érzéstelenítés előzi meg, majd a dermarollerrel áthengerezik a kezelendő felületet. A terápia intenzitása a probléma erősségétől függ minden esetben. A mikrotűk az epidermisz és a dermisz rétegig hatolnak a bőrben. A tűk által nyitott több ezer mikrocsatorna helyén beindul a kollagén stimulálása, és jelentősen javul a bőr állapota. A kezelés után a bőr érzékeny lehet, ezért egy speciális orvosi hidratáló és nyugtató maszkkal vissza kell nyugtatni.

Látványos, és gyors – a hollywoodi sztárok féltett titka


A dermaroller kezelés hatása drámai és gyors, bár a bőr teljes megújulása hónapokat vesz igénybe,de akár egy héten belül látható már a javulás. Olyan hírességek is előszeretettel alkalmazzák csodatévő tulajdonságai miatt, mint Angelina Jolie, vagy férje Brad Pitt, aki egy sor dermaroller kezelésnek köszönhetően tudott megszabadulni az akne hegektől. Mások, mint Jennifer Aniston állítólag szintén a kezeléssel tartja fiatalon és frissen a bőrét. Nem véletlen, hiszen a dermaroller kezelés 40%-os javulást eredményez a bőr öregedésben, és 60%-os javulást a hegek csökkentésében. Segítségével más aktív összetevőket is könnyebben juttathatunk be a mélyebb rétegekbe. Tudományos kutatások kimutatták, hogy míg a hagyományos kozmetika segítségével az aktív összetevők csupán 0.3%-a képes behatolni a bőrbe, addig a dermaroller kezelés segítségével maximálisra növelhető ez az arány. A kezelés visszafordítja az idő kerekét, javulnak a ráncok, jobb lesz a kötőszöveti vérellátottság, egyenletesebb lesz a bőr felszíne, összébb húzza a hegeket, valamint üdévé és feszesebbé varázsolja a bőrt.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

Celsus az egészségért

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST