2013. július 29., hétfő 12:56

David Attenborough szerint a popzene "erősen szexuális"

Írta:  MTI
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
David Attenborough brit természettudós szerint a popzene leginkább a fiatalok számára élvezhető, mivel "erősen szexuális" hangjai segíthetnek a kiválasztott személy meghódításában.


    Attenborough a brit Channel 4 csatorna When Bjork Met Attenborough (Amikor Björk találkozott Attenboroughval) című műsorában beszélgetett a zene evolúciójáról az izlandi énekesnővel. A brit természettudós a trubadúrköltészethez hasonlította a modern popkultúrát, arra utalva, hogy az éneklés segíthet az áhított személy meghódításában.
"A régi időkben a trubadúrok azt énekelték az erkélyen álló szívük hölgyének, hogy jöjjenek és csatlakozzanak hozzájuk, vagy engedjék be őket" - mondta a természettudós. Hozzátette: a mostani kultúrában a popzenének van erős szexuális töltete, és ezért annyira népszerű a 15 és 30 év közötti korosztály körében, mivel ez a legintenzívebb időszak a szexuális élet tekintetében.
A szokatlan páros, amely a zene és a biológia területén találta meg a közös hangot, szót ejtett még a műsorban a gibbonokról, amelyek együtt énekelnek, miután párosodtak és a lantfarkúmadár-félékről, amelyek kiváló hangutánzó képességükre támaszkodnak a párkeresés során - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadásában.
Attenborough szerint az emberi gégefő valójában sokkal több hangvariációra képes, mint amennyit a beszélt nyelv megkövetel. "Egy biológus számára mindez azt jelentheti, hogy az emberi hangnak volt egy, a beszédet megelőző funkciója, vagyis, hogy az éneklés valójában sokkal alapvetőbb az ember számára, mint a beszéd" - húzta alá a természettudós.


 

Kapcsolódó elemek

 • A DUREX FILM A LÉNYEGRE TAPINT
  A Durex érzelmi töltésű filmje bemutatja a technológiai újítást, amely megváltoztathatja szexuális életünket.
  2015. március 12 – Egy hétig tartó nemzetközi találgatást követően a Durex a tegnapi nap bemutatta azt a várva várt okostelefonos megoldást, amely örökre megváltoztathatja szexuális életünket…
 • Itt az összes szexjelenet A szürke ötven árnyalatából +18!
  -
  Nem tudni meddig nézhető ez a sokak által, lehet titokban, várt videó, de szerencsére felkerült a nettre A szürke ötven árnyalat összes mintegy 18 percbe sűrített szexjelenete. 
 • Pucéran ment az első randira
  A Meztelen szerelem (Dating Naked) a LifeNetwork TV-n indul február 14-én, este nyolckor. Helyszín: tengerparti villa. Szereplők: meztelen párkeresők.
  A LifeNetwork műsorában olyan emberkísérletbe kezdtek, amelynek keretében a társkeresők nemcsak a lelküket, de a testüket is leleplezik az első találkozás alkalmával. Távol a nagyvárosoktól, egy egzotikus tengerparti villában kapnak a kísérletben részt vevő férfiak és nők három-három esélyt arra, hogy megtalálják párjukat. Szigorúan meztelenül.
 • Szexbe fojtott veszekedés - Mit mond erről a szakember?
  Ön képes arra, hogy órákig duzzogjon és ne engedje partnerét közeledni? Nem kevesen vannak, akik szerint az ágy kiváló hely arra, hogy félretegyék, sőt megoldják problémáikat. De lehet, hogy ezzel csak szőnyeg alá söprik a gondokat?
 • Vigyázzunk a péniszre! Eltörhet…
  A legborzasztóbb dolgok egyike egy férfi életében, ha “eltörik” a pénisze. És talán a legrosszabb, ha a “szerencsés” áldozat éppen szexuális aktus közben szenved balesetet.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

Celsus az egészségért

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST