2013. január 11., péntek 09:51

Tanuljuk meg látni az aurát!

Írta:  Impulser Magazin
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A gyerekek számára többnyire teljesen természetes, hogy felismerik az ember auráját. A gyerekek számára többnyire teljesen természetes, hogy felismerik az ember auráját.
Minden embernek van aurája. Egy energiamezőről van szó, amely körülveszi a testet. Az aurát úgy képzeljük el, mint egy színes felhőt, ahol minden színnek jelentése van. A gyerekek számára többnyire teljesen természetes, hogy felismerik egy ember auráját. De idővel ezt elfelejtik, mert hisz ilyesmi egyáltalán nem is létezik. Legalábbis a gyerekeknek ezt mondják. Sokan felnőttkorban is csinálják, de inkább tudat alatt. Ahhoz, hogy valóban felismerjük az aurát, egy kicsit gyakorolni kell.


Első gyakorlat

Az első gyakorlathoz valaki álljon egy fehér fal elé, éspedig úgy, hogy a falon ne legyen látható árnyék. Néhány lépés távolságról nézzünk a személy harmadik szemére. Ez a homlok közepén található, valamivel a szemöldök fölött. Mindenesetre most ne az arcra fókuszáljunk, hanem mögötte a falra nézzünk. Tulajdonképpen a személyen keresztül nézzük a falat, anélkül, hogy az arcára koncentrálnánk. A pislogást is kerüljük.

Első eredmény

Néhány másodperc múlva egy keskeny, fehér fény válik láthatóvá a személy feje körül. Ez az úgynevezett étertest, amelynek ugyanolyan körvonalai vannak, mint a fizikai testnek. Ilyen éterteste normál esetben minden élőlénynek és dolognak van, a tévének, egy képkeretnek vagy egy szekrénynek is.

Második gyakorlat

Most egész lassan, lépésről lépésre menjünk hátrébb, anélkül, hogy a tekintetünk irányát megváltoztatnánk. Kis idő múlva talán látható lesz az aura, adott körülmények között akár finom auraszínekben.

Gyakorlat saját magunkkal

Az auralátást saját magunkon is gyakorolhatjuk egy olyan tükör előtt, amely egy fehér vagy legalább világos fal előtt található, és azt tükrözi. Az eljárás módja ugyanaz, csak most a saját homlokunkra, illetve azon keresztül nézünk. Ismét hátrálunk néhány lépést.

Gyakorlat teszi a mestert

Az auralátás tanulásánál ne várjunk mindjárt első alkalomra tökéletes eredményt. Olykor sok próbálkozás szükséges, amíg először mutatkozik valami, ezért ne adjuk fel olyan gyorsan, és próbáljuk meg mindig újra. Olykor a saját elménk áll az utunkba. A látásnak ezt a módját nem ismeri, először nem fogja elhinni ami látható, és ezért elrejti azt. Fontos, hogy egészen lazuljunk el, és az elménket lehetőleg kapcsoljuk ki.

Kapcsolódó elemek

 • Szülőtársak segítik a látássérült gyermeket nevelőket
  -
  Mentorszülői hálózat jött létre annak érdekében, hogy gyermekük születésétől kezdve segítséget kaphassanak azok a szülők, akik látássérültként vállaltak gyermeket, illetve azok, akiknek a gyermeke látássérült - közölte a hálózatot működtető Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének alelnöke szerdán az MTI-vel.
 • Numerológia és házszám
  Egy szám, amellyel nap mint nap szembesülünk, az a házszámunk. Mivel az életünket döntően meghatározza a lakóhelyünk, érthető, hogy sokan többet szeretnének tudni a házszámok számmisztikájáról.
 • A baba látása és fogzása
  A baba fejlődését a gyermekorvos és a védőnő is figyelemmel kíséri. Ha az a gyanúnk, hogy valami nem stimmel, nyugodtan kérdezzünk rá. Ők meg tudják mondani, hogy igazunk van-e, vagy a fejlődés teljesen normálisan alakul.
 • Csakraterápia
  A „csakra” fogalma a szanszkritból ered és annyit jelent: kör, mozgás, kerék. Az ember energiaközpontjainak jelölésére először az ősi indiai upaniszádok alkalmazták.
 • Mit lát a magzat az anyaméhben?
  Az anya testén áthatoló, az anyaméhbe is beszűrődő fény komoly szerepet játszik az egészséges látás kialakulásában: ha a magzat a terhesség ideje alatt teljes sötétségben van, nem megfelelően fejlődik a szeme.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

Celsus az egészségért

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST