2014. május 19., hétfő 17:37

Keleti Andrea vitamininfúzióval készül a tavaszra

Írta:  Zádor Nóra
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A tavasz a megújulás és az újjászületés időszaka, jól tudja ezt a népszerű táncosnő, Keleti Andrea is, aki a hosszú téli hónapok után egy kis feltöltődésre vágyott.


„A téli időszakban rengeteg munkám volt, ezért úgy érzem, a szervezetem lemerült. Ráadásul újra zsűrizek a Szombat Esti Láz című műsorban, ahol üdének, frissnek kell lennem, úgy hogy kerestem valami olyan módszert, amivel ismét helyre tudom billenteni a szervezetem egyensúlyát”- árulta el Andrea, akinek az intravénás infúziós terápiát, vagy ismertebb nevén vitamininfúziót javasolták. „Ezek a különböző vitamin- és ásványi anyag infúziók többek között nagydózisú C-vitamint, B vitaminokat, magnéziumot, kalciumot, cinket tartalmaznak, azonnal a véráramba kerülnek, a vér pedig elszállítja a sejtekbe, ahol azonnal hasznosulnak. Kúraszerűen járok, heti két alkalommal, a hatása pedig legalább őszig tart!”- lelkendezett a népszerű táncosnő, akinek azért is szüksége volt a vitaminokra, mivel a rengeteg táncóra miatt, éjszakai izomgörcsök gyötrik. „Többször felkelek éjjelente és ilyenkor fel-alá járok a szobában, hogy kicsit enyhüljön. Ez nagyon kimerítő dolog, így örültem, amikor a kezelést végző doktornő megnyugtatott, hogy ezen is segíteni fog a kezelés!”Kapcsolódó elemek

 • Frontérzékenység
  Szeszélyes időjárásunk következtében frontok jönnek és frontok mennek. Ez különösen az idősek szervezetére jelent fokozott terhelést, de az ilyen gyakori légnyomásváltozások a fiatalokat sem kímélik. Minden légnyomásváltozásra szervezetünk válaszreakciót küld, ami megzavarhatja a keringési rendszert.
  A front nem más, mint a hideg és meleg levegő határán kialakuló légköri képződmény, amelyet a légnyomás és szélerősség változásai, hőmérséklet esése vagy emelkedése, páratartalom egyidejű változása jellemez. A hirtelen légnyomás- és egyéb változásokhoz szervezetünk igyekszik mielőbb alkalmazkodni, ez vérnyomásunkra is hatással van. Ugyanilyen hirtelen emelkedhet vagy csökkenhet vérnyomásunk.
 • A legfontosabb vitaminok áttekintése

  A-vitamin – retinol

  Az A-vitamin különösen fontos a sötétben való látáshoz, a gyerekeknél a növekedéshez és a bőr és nyálkahártya felépítéséhez. A retinol hiánya úgynevezett éjszakai vaksághoz vezet. További tünetek a száraz bőr vagy töredezett haj.
 • Az ezerarcú kakaó
  -
  Egyszerre gyümölcs, fűszer, ital és desszert, rendelkezik élénkítő és gyomornyugtató hatással, a bőrt sugárzóvá és selymessé teszi, hiszen táplálja, helyreállítja a rugalmasságát és simaságát. A kakaó a csokoládé fontos alapanyaga.
 • Köles – egy egészséges szépítő
  -
  Kínában és Mezopotámiában már 8000 évvel ezelőtt fogyasztottak kölesből készült lepénykenyeret. A köles azonban nemcsak a legrégibb, hanem ásványi anyagokban a leggazdagabb gabona is. A bőségesen tartalmazott vitaminok és tápanyagok által a kis magok jóllakatnak, egészségesek és szépítenek. A kölest mégis ritkán találjuk meg a magyar konyhában.
 • Diéta vagy életstílus?
  A diabétesz, és a magas vérnyomás a bizonyítékai arra vonatkozóan, hogy valami nincs rendben azzal, ahogyan táplálkozunk. A statisztikák szerint, hosszútávon minden diéta megbukik. Minden szervezet más, éppen ezért különböző módon is reagál a diétákra. Viszont az egyoldalú étrend, a vitaminok hiánya, egyforma hiánybetegségeket idézhetnek elő.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

Celsus az egészségért

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST