HTA

HTA

2017. február 02., csütörtök 20:20

Vertical Maze Dubai - 4K avagy mókusemberek

Mókusemberek avagy repüljünk szabadon. Igazi adrenalinfüggőknek kihagyhatatlan élmény a több száz méter magas felhőkarcolók között száguldani hol kötelékben hol szétválva! Csak erős idegzetűeknek! – Megszületett a Basico Játékkollekció: szokatlan, sokkoló külsejű
tárgyak, amelyek el is foglalták helyüket a játéküzletek polcain.
A Dunlop legújabb termékei hét vetélytársukat utasították maguk mögé az Auto Bild Allrad és az Auto Bild Sportscars tesztjein
Egy igen egyszerű amolyan magyaros szusi recept, amely grillezve, vagy sütőben egyaránt elkészíthető, finom vasárnapi főétel avagy vendégváró lehet. 
Gyors, bármivel variálható nagyon finom muffin recept. Én vérnarancsal és dióval készítettem el, és egy kis csokival bolondítottam meg! Kedvesem szerint nagyon finom lett. 
2015. február 23., hétfő 09:32

V32-es mini motor még ilyen simán nem járt!

A Motores Patelo csapata a világon egyedi V32 - es  motort épített mely 47,5 cm3-es űrtartalommal bír. A hengerek átmérője mindössze 13,75 mm, lökethosszuk  10 mm.
2015. február 18., szerda 18:08

Ferihegyen landolt a Vízangyal

Ma délután érkezett Ferihegyre a Magnus Fusion/NatGeo Expedíció gépe, amellyel Földi Zoltán pilóta és Hankusz Kálmán fotós holnap indul 12 000 km-es Földközi-tenger kerülő hatalmas túrájára.
2015. január 30., péntek 14:53

A magánkiadók bármit kiadnak?

Interjú az álomgyár kiadó két vezetőjével
A focihoz mindenki ért, tartja a mondás. Már hallottuk ennek egy másik változatát is, miszerint mindenki ért a focihoz és könyvet is ír. Évente több ezer új szerző próbálkozik eljutni az olvasókhoz, de vajon milyen sikerrel? Erről kérdeztük az álomgyár kiadó két vezetőjét.
A divat az ízlés folyamatosan változik! Nézd meg te melyik korszakba illenél bele és éreznéd jól magad a bőrödben az elmúlt 3000 évre visszatekintve. 
2015. január 29., csütörtök 06:55

A tehetséges emberek tudatosabbak is

Egy friss, hazai kutatás a tehetséget és a tehetséghez kapcsolható tényezőket járja körül. Vizsgálja a megkülönböztető jegyeket, felismerhetőséget, a szükséges lépések és a tudatosság szerepét.
1 / 14 oldal

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

Celsus az egészségért

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST