2015. február 04., szerda 14:19

Szexbe fojtott veszekedés - Mit mond erről a szakember?

Írta:  patikamagazin.hu
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Ön képes arra, hogy órákig duzzogjon és ne engedje partnerét közeledni? Nem kevesen vannak, akik szerint az ágy kiváló hely arra, hogy félretegyék, sőt megoldják problémáikat. De lehet, hogy ezzel csak szőnyeg alá söprik a gondokat?


A kérdés eldöntése nehéz. Egy biztos: az intim együttlét során történő kibékülés lehetősége egyáltalán nem közömbös kérdés, bár a nézetek meglehetősen eltérnek a hogyanokról.

Teréz, 44 éves: 


"Igen, mert ilyenkor újból egymásra találunk"

"A viták, nézeteltérések kevéssé befolyásolják a szexuális életemet. Úgy gondolom, hogy a problémáinknak a hálószoba ajtaján kívül kell maradniuk. Így aztán én teljesen el tudom felejteni, ami néhány órával korábban a társam szájából elhangzott. Akaratlanul is azt szeretném elérni ezzel, hogy örömteli perceimet ne keserítse meg a harag, amikor azzal a férfival vagyok együtt, akit szeretek. Túl makacsul ragaszkodom ehhez a törekvésemhez? Amellett be kell vallanom, hogy olykor ez a feszültség köztünk nem zavaró az ágyban, sőt, serkentőleg hat. Az is igaz viszont, hogy amikor vitatkozunk, tudjuk, hol kell megállnunk, és ne mondjunk olyasmit egymásnak, amit később megbánnánk. A megalázó, durva szavak megülnék nem csak a lelkünket, de a testünket is és biztosan kihatással lennének a szexuális vágyunkra is. Így képtelenség lenne szerelmeskedni! "

A szakember véleménye:


Veszekedés után a jó szex segítheti az újbóli egymásra találást a partnerek között. Hiszen alkalmat ad rá, hogy azok kimutassák szerelmüket, gyengédségünket - azaz, hogy nem igazán haragudnak egymásra. Egyesek úgy élik meg ezt a fizikai kapcsolatot, mint előkészületet a párbeszédre. Így később nyugodtabban tudják megbeszélni a problémáikat és dramatizálás helyett kisebb jelentőséget tulajdonítanak nézeteltéréseiknek. Ennek során a harag, a keserűség a háttérbe szorul. Ebben a kedvező légkörben a partnerek nyíltan és minden agresszivitás nélkül közeledhetnek egymáshoz. Teréz helyes utat követ: az intimitás eloszlatja haragját, de előzetesen tudja, hol kell határt szabnia...

Antónia, 28 éves:


"Persze - heves vitáink csak fűszerezik szexuális kapcsolatunkat"


"Szócsaták, kiabálások, sőt még tányérdobálás is - közös életünk során a társammal mindez gyakran előfordul... És főleg én vagyok az, aki nem megy el szótlanul a neki nem tetsző dolgok mellett. De ez nem zavarja a partneremet, aki rendkívül szexisnek talál, amikor haragra lobbanok. Ennek nagyon is tudatában vagyok, ezért olykor kicsit még rá is játszom a haragomra. Azt hiszem, ettől még szenvedélyesebb és izgalmasabb lesz a kapcsolatunk. Így mindig szabad folyást engedek az érzelmeimnek, teljesen szabadon... később pedig őrült szenvedélyességgel szeretkezünk. Ezáltal mindig visszanyerjük testi-lelki békénket."

A szakember véleménye:


Egyes párok szívesen élnek "magas hőfokon". Számukra a heves viták, összetűzések szinte a szerelmi előjáték részét képezik, felvillanyozzák őket, izgalmasabbá teszik későbbi együttlétüket. Sokszor teátrális módon zajlanak szóbeli, netán fizikai csatáik, melyek során azt sem bánják, ha "nézőközönség" is jelen van. Amíg ezek a többnyire szenvedélyes természetű partnerek felvillanyozódnak, a viharos jelenetek ismétlődni fognak. És egyre jobban megy majd a megnyugvás a szerelemben...

Amit a közös ágyról tudni kell...

A közös ágy természetesen nem csak a szerelmeskedés színhelye: a párok itt együtt alszanak és álmodnak, ami bizonyos harmóniát is jelent. Az ágy tehát olyan hely, ahol óvni kell magunkat a konfliktusokkal szemben. Mert fontos, hogy az éjszakát - szerelemben, ébren vagy alvás közben - a gyengédség légköre uralja! Akár van szex, akár nincs, a másikat mindenképp tanácsos kényeztetni, babusgatni az ágyban; kedvességet és gyengédséget sugározni felé. Csak ez teszi lehetővé a békés, nyugodt alvást együtt, a problémákon való rágódás, álmatlan vagy hánykolódva töltött éjszakák helyett - és a végső kibékülést a nap végén.

Forrás: patikamagazin.hu

Kapcsolódó elemek

 • A DUREX FILM A LÉNYEGRE TAPINT
  A Durex érzelmi töltésű filmje bemutatja a technológiai újítást, amely megváltoztathatja szexuális életünket.
  2015. március 12 – Egy hétig tartó nemzetközi találgatást követően a Durex a tegnapi nap bemutatta azt a várva várt okostelefonos megoldást, amely örökre megváltoztathatja szexuális életünket…
 • Itt az összes szexjelenet A szürke ötven árnyalatából +18!
  -
  Nem tudni meddig nézhető ez a sokak által, lehet titokban, várt videó, de szerencsére felkerült a nettre A szürke ötven árnyalat összes mintegy 18 percbe sűrített szexjelenete. 
 • Pucéran ment az első randira
  A Meztelen szerelem (Dating Naked) a LifeNetwork TV-n indul február 14-én, este nyolckor. Helyszín: tengerparti villa. Szereplők: meztelen párkeresők.
  A LifeNetwork műsorában olyan emberkísérletbe kezdtek, amelynek keretében a társkeresők nemcsak a lelküket, de a testüket is leleplezik az első találkozás alkalmával. Távol a nagyvárosoktól, egy egzotikus tengerparti villában kapnak a kísérletben részt vevő férfiak és nők három-három esélyt arra, hogy megtalálják párjukat. Szigorúan meztelenül.
 • Vigyázzunk a péniszre! Eltörhet…
  A legborzasztóbb dolgok egyike egy férfi életében, ha “eltörik” a pénisze. És talán a legrosszabb, ha a “szerencsés” áldozat éppen szexuális aktus közben szenved balesetet.
 • Nem kizárt, hogy pezsgőfürdőtől esik valaki teherbe
  Bár a spermiumok a női testben megfelelő körülmények között akár öt -het napig is életképesek, a tüszőből kiszabadult petesejt átlagos élettartama mindössze 12-24 óra. Így ha sikerül behatárolni az ovuláció időpontját, már „csak” az együttlét(ek) tökéletes időzítésére kell összpontosítani.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST