2013. május 16., csütörtök 10:50

A reggeli szex előnyei

Írta:  ideal.hu
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(1 szavazat)
A szeretkezés az immunrendszerre is jó hatással van, hiszen erősíti azt. A szeretkezés az immunrendszerre is jó hatással van, hiszen erősíti azt.
Rengeteget hallhattunk arról, hogy a szexnek mennyi jótékony hatása van a hangulatunkra, egészségünkre és párkapcsolatunkra. Nézzünk néhány példát arra, hogy a reggeli szex milyen jótékony hatással van a szervezetünkre. Megéri összekötni a kellemest a hasznossal!

Immunrendszer erősödése

A szeretkezés az immunrendszerre is jó hatással van, hiszen erősíti azt. Ha a szervezetünk erősödik, sokkal ellenállóbb lesz a különböző fertőzések és vírusok ellen. Mondhatjuk, hogy a reggeli szex olyan, mintha egy hatalmas vitaminadagot vettünk volna be.

Keringés normalizálódása

A rendszeres szex köztudottan jó a szív erősítésének és a keringés normalizálásához is hozzásegít. Egy kutatás kimutatta, hogy a rendszeres nemi életet élők között kevesebb a szívroham vagy az agyvérzés kockázatának esélye.

Arcbőr

A stresszes élet hatásai nagyon meglátszódnak arcbőrünkön, de a jó hír, hogy ugyan így van fordítva is: a kiegyensúlyozottságtól egyszerűen kivirul a bőr. A reggeli szex felér egy arcpakolással, hiszen a ráncok kisimulnak, az arc fiatalabbá, frissebbé válik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST