2013. szeptember 24., kedd 09:19

Szabad terhesen szexuális életet élni?

Írta:  Impulser
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A genitáliáknak most nagyon jó a vérellátásuk, ez fokozhatja az orgazmus intenzitását is. A genitáliáknak most nagyon jó a vérellátásuk, ez fokozhatja az orgazmus intenzitását is.
Normális lefolyású terhesség alatt a szex veszélytelen. Csak ha fokozott vetélésveszély, vérzések, idő előtti fájások vagy más terhességi komplikációk állnak fenn, akkor nem ajánlja az orvos a szexuális életet. Ez nem jelenti feltétlenül, hogy a szex a terhesség hátralévő részében tabu.


Néhány párt azonban elbizonytalanít a pocakban lévő baba gondolata. Más kismamák egyszerűen fáradtak és túl gyengék a szexhez, vagy az émelygés készíti ki őket. A terhesség vége felé az aktus talán egyszerűen túl nehézkes. Egyes nők a terhesség alatti szexet különösen intenzíven élik meg. A genitáliáknak most nagyon jó a vérellátásuk, ami fokozhatja a szexuális élvezetet és az orgazmus intenzitását.
A magzat védve van, és sem a mozgások, sem a kontaktus vagy az orgazmus nem tehetnek kárt benne. Az orgazmus után bizonyára érzel összehúzódásokat a méhedben, de ez gyorsan elmúlik. Ezek a kontrakciók azonban nem indítják be a szülést.

Mit tegyünk, ha nagyobb lesz a pocak?


A terhesség első harmadában az embrió és a méh olyan kicsi, hogy a „pocakot” sem látni, sem érezni nem lehet. Idővel azonban a pocak nagyobb lesz, ami problémákat okozhat. Ekkor jön el az ideje, hogy más pozíciókat próbáljunk ki, amelyeknél a pocak nem zavaró, például az úgynevezett kanálpozíciót, amelynél a partnerek az oldalukon fekszenek, a nő a férfi előtt, és a behatolás hátulról történik.

Mit tegyünk, ha hiányzik a vágy?


Az egész terhesség alatt lehetséges az intimitás, a vágy azonban ingadozhat, mind a nőnél, mind a férfinél. Ezt ne felejtsük el, és legyünk tekintettel egymásra. Egy jól sikerült pásztoróra mindkét fél vágyától függ – akár terhes a nő, akár nem.Mi a helyzet szülés után?


Szülés után várjunk a szexszel, amíg a gyermekágyi folyás véget ér, és a gátmetszés sebe meggyógyul. Azonban ha a szervezet regenerálódott, sok nő akkor is nehéznek érzi, hogy a gyermek születése után ismét normálisan folytassa tovább a szexuális életét. A baba sok időt vesz igénybe, a szülők kimerültek. Ez különösen az anyára érvényes, akinek az éjszakai nyugalmát a baba gyakran megzavarja, és sokszor előnyben részesít egy kis alvást a szexszel szemben. Beszéljünk egymással, magyarázzuk el partnerünknek, hogy a hiányzó vágyunknak semmi köze az iránta érzett szerelmünkhöz. Kezdjük öleléssel és simogatásokkal. Nem kell mindennek nemi aktussal végződnie.

Kapcsolódó elemek

 • A DUREX FILM A LÉNYEGRE TAPINT
  A Durex érzelmi töltésű filmje bemutatja a technológiai újítást, amely megváltoztathatja szexuális életünket.
  2015. március 12 – Egy hétig tartó nemzetközi találgatást követően a Durex a tegnapi nap bemutatta azt a várva várt okostelefonos megoldást, amely örökre megváltoztathatja szexuális életünket…
 • Itt az összes szexjelenet A szürke ötven árnyalatából +18!
  -
  Nem tudni meddig nézhető ez a sokak által, lehet titokban, várt videó, de szerencsére felkerült a nettre A szürke ötven árnyalat összes mintegy 18 percbe sűrített szexjelenete. 
 • Pucéran ment az első randira
  A Meztelen szerelem (Dating Naked) a LifeNetwork TV-n indul február 14-én, este nyolckor. Helyszín: tengerparti villa. Szereplők: meztelen párkeresők.
  A LifeNetwork műsorában olyan emberkísérletbe kezdtek, amelynek keretében a társkeresők nemcsak a lelküket, de a testüket is leleplezik az első találkozás alkalmával. Távol a nagyvárosoktól, egy egzotikus tengerparti villában kapnak a kísérletben részt vevő férfiak és nők három-három esélyt arra, hogy megtalálják párjukat. Szigorúan meztelenül.
 • Szexbe fojtott veszekedés - Mit mond erről a szakember?
  Ön képes arra, hogy órákig duzzogjon és ne engedje partnerét közeledni? Nem kevesen vannak, akik szerint az ágy kiváló hely arra, hogy félretegyék, sőt megoldják problémáikat. De lehet, hogy ezzel csak szőnyeg alá söprik a gondokat?
 • Vigyázzunk a péniszre! Eltörhet…
  A legborzasztóbb dolgok egyike egy férfi életében, ha “eltörik” a pénisze. És talán a legrosszabb, ha a “szerencsés” áldozat éppen szexuális aktus közben szenved balesetet.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST