2013. november 13., szerda 19:26

Csak a munka, a pénz és a Csak a munka, a pénz és a szex

Írta:  Aranyos Zsolt / Impulser
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Csak a munka, a pénz és a Csak a munka, a pénz és a szex Foto: FreeDigitalPhotos.net
Előre bocsájtom, senkire nem szeretném a saját ízlésem ráerőltetni, de én nem szeretem a tehetségkutatónak nevezett műsorokat. Mégis, arra jó, hogy bemutassa, hol tart az emberek ízlésvilága, és mit tartanak tehetségnek. A legtöbb megzenésített dalszöveg a szerelemről szól, ismerjük, szeretjük, énekeljük őket, csak egy baj van: nem tudunk szerelmesek lenni! Úgy látom, sokan azt sem tudjuk, milyen igazából szerelmesnek lenni, szeretve lenni és szeretni a párunkat.


Ráadásul a tehetségkutató műsorok sem a tehetségekről szólnak, hanem arról, hogyan kell eladni egy műsort úgy, hogy közben a közönség szemfényvesztően szórakozzon és küldje az sms-eket. Minél nagyobb a botrány, vagy botrányos az előadó, műsorvezető, zsűritag, mentor élete, annál jobban eladható. Mert minden és mindenki eladó lett. A család, a szülő, a férfi, a nő, a gyerek.
Párkapcsolatainkban sincs ez másként.

A Férfiak és Nők eltűnőben vannak, helyüket átveszi a hétköznapi, magamutogató, egymást anyagilag és szexuálisan kihasználók hada. Ritkaság számba mennek a családok, ünnepek, közös programok, helyette csak a munka, a pénz és a szex. Eltűnt a gyengédség, a figyelmesség. A hűség régimódi felfogássá vált, és aki így gondolkodik, lassan száműzni való.
Minden dolog valamilyen irányba tart, fejlődik vagy elsüllyed a saját maga termelte mocsokban. Nincs stagnálás, minden mozgásban van. A gyermekek tiszteletlen viselkedése is azt bizonyítja, hogy hiába a sok bestseller könyv, ha a gyakorlatban nem tudnak vele mit kezdeni a szülők. Amikor egy kisgyerek büntetlenül azon szórakozhat szülei előtt, hogy idegen helyen rugdossa a frissen festett falat, vagy hangosan kiabál, akaratoskodik, mert ő mást akar csinálni, és így éri el célját apánál vagy anyánál, mi lesz néhány év múlva?

Mindent szabad nekem, de nem minden válik hasznomra – tartja a régi bölcsesség. Ha nem vigyázunk és figyelünk emberi lényünkre, arra, akik vagyunk, és amire képesek vagyunk, akkor az erkölcstelenség olyan mélybe taszít, ahonnan nincs visszaút. Csak emlék marad, hogy valaha számított az érték, tudtunk szeretni, tisztelni, örülni egymásnak, közösséget alkotni, odafigyelni egymásra a buszon, villamoson, metrón, gondoskodni az idősekről.

Ilyen jövőt szeretnénk?


Minden igénytelen szórakozási vágyunkkal és tömegcikkel, tömegkultúrával, bulvárral ehhez asszisztálunk. Ha pedig bulvárközegben informálódott és annak alapján épített párkapcsolatunk hajótörést szenved és válásra kerül a sor, mert párunk jobbat talált magának, esetleg megbolondult, türelmetlenné vált, akkor ne csodálkozzunk rajta. Ami törvényszerű, az bekövetkezik. Csak tiszta, friss vízzel lehet szomjat oltani. Aki úgy gondolja, hogy erre a poshadt víz is megfelel, hiszen folyadék az is, ne számítson egészséges életre. A szabad akarat abból áll, hogy választhatunk. Mondhatunk igent, de mondhatunk nemet is! Bármikor.

Kapcsolódó elemek

 • A DUREX FILM A LÉNYEGRE TAPINT
  A Durex érzelmi töltésű filmje bemutatja a technológiai újítást, amely megváltoztathatja szexuális életünket.
  2015. március 12 – Egy hétig tartó nemzetközi találgatást követően a Durex a tegnapi nap bemutatta azt a várva várt okostelefonos megoldást, amely örökre megváltoztathatja szexuális életünket…
 • Itt az összes szexjelenet A szürke ötven árnyalatából +18!
  -
  Nem tudni meddig nézhető ez a sokak által, lehet titokban, várt videó, de szerencsére felkerült a nettre A szürke ötven árnyalat összes mintegy 18 percbe sűrített szexjelenete. 
 • Pucéran ment az első randira
  A Meztelen szerelem (Dating Naked) a LifeNetwork TV-n indul február 14-én, este nyolckor. Helyszín: tengerparti villa. Szereplők: meztelen párkeresők.
  A LifeNetwork műsorában olyan emberkísérletbe kezdtek, amelynek keretében a társkeresők nemcsak a lelküket, de a testüket is leleplezik az első találkozás alkalmával. Távol a nagyvárosoktól, egy egzotikus tengerparti villában kapnak a kísérletben részt vevő férfiak és nők három-három esélyt arra, hogy megtalálják párjukat. Szigorúan meztelenül.
 • Szexbe fojtott veszekedés - Mit mond erről a szakember?
  Ön képes arra, hogy órákig duzzogjon és ne engedje partnerét közeledni? Nem kevesen vannak, akik szerint az ágy kiváló hely arra, hogy félretegyék, sőt megoldják problémáikat. De lehet, hogy ezzel csak szőnyeg alá söprik a gondokat?
 • Vigyázzunk a péniszre! Eltörhet…
  A legborzasztóbb dolgok egyike egy férfi életében, ha “eltörik” a pénisze. És talán a legrosszabb, ha a “szerencsés” áldozat éppen szexuális aktus közben szenved balesetet.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST