MOZI

2015. október 30., péntek 22:30

Star Wars: Az ébredő Erő szinkronos előzetese

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
Itt a Star Wars: Az ébredő Erő szinkronos előzetese, a nagy kérdés angolul vagy magyarul érdemes megnézni? 
Értékelés:
(0 szavazat)
Daniel Robert „Danny” Elfman (Los Angeles, 1953. május 29. –) amerikai zeneszerző. Leginkább filmeknek, televíziós műsoroknak komponált zenéivel szerzett magának rendkívüli hírnevet.
Értékelés:
(3 szavazat)
Nem tudni meddig nézhető ez a sokak által, lehet titokban, várt videó, de szerencsére felkerült a nettre A szürke ötven árnyalat összes mintegy 18 percbe sűrített szexjelenete. 
Értékelés:
(0 szavazat)
    Berlin, 2015. február 12., csütörtök (MTI) - Egyöntetűen rossz a kritikai fogadtatása a német sajtóban A szürke ötven árnyalata című könyvsikerből készült amerikai filmnek, amelynek nemzetközi premierjét a 65. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon (Berlinale) tartották.
2015. január 29., csütörtök 06:55

A tehetséges emberek tudatosabbak is

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Egy friss, hazai kutatás a tehetséget és a tehetséghez kapcsolható tényezőket járja körül. Vizsgálja a megkülönböztető jegyeket, felismerhetőséget, a szükséges lépések és a tudatosság szerepét.
2014. december 11., csütörtök 15:57

Terminátor 5 - Genesis

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Újra Terminátor az osztrák body-building robot! Itt az új Terminátor Trailer. mely már most óriási nézettséget produkált. Garantáltan többször meg fogod nézni! 
Értékelés:
(0 szavazat)
Az amerikai Sender Films napjaink vezető hegyisport-film producere. Dokumentumfilmjeik rendszeresen viszik a pálmát a filmfesztiválokon, 2012-ben elnyerték a Sports Emmy® – díjat is.
Értékelés:
(0 szavazat)
   Los Angeles, 2014. augusztus 6., szerda (MTI) - Az Instagramon a filmforgatáson készült fotó közzétételével fedte fel Arnold Schwarzenegger a Terminátor 5. részének címét: Terminator Genisys, a produkciós cég közlése szerint a mozit 2015. július elsején mutatják be az Egyesült Államokban.
Értékelés:
(0 szavazat)
Johnny Depp ötödször is eljátssza Sparrow kapitány: a Disney filmstúdió 2015 nyarán küldi a mozikba A Karib-tenger kalózainak újabb epizódját.

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST