2013. január 15., kedd 15:00

Johnny Depp ötödször is eljátssza Sparrow kapitányt

Írta:  MTI
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Johnny Depp ötödször is eljátssza Sparrow kapitány: a Disney filmstúdió 2015 nyarán küldi a mozikba A Karib-tenger kalózainak újabb epizódját.


A The Hollywood Reporter értesülése szerint az még bizonytalan, hogy ki rendezi a népszerű kalózfilm ötödik részét, Depp azonban újra felveszi a kalózjelmezt. A forgatókönyvírói stábhoz a közelmúltban Jeff Nathanson, a Terminál és a legutóbbi Indiana Jones-film írója is csatlakozott.
   
A Disney közben azt is bejelentette, hogy George Clooney 1952 című háromdimenziós sci-fijét Brad Bird rendezésében 2014 decemberétől láthatja az észak-amerikai közönség. Ricky Gervais és Ty Burrell pedig a Muppets-film 2014 márciusi folytatásában tűnik fel.
   
Az Angelina Jolie főszereplésével forgatott Maleficent című produkció, a Csipkerózsika új feldolgozása 2014 júliusában kerül a nézők elé. A filmet eredetileg 2014 márciusára szánták, de a stúdió úgy döntött, hogy inkább a nagyobb forgalmú nyári szezonban forgalmazza.
     
Az Amerika kapitány is folytatódik: a The Winter Soldier című rész premierjét 2014 áprilisára időzítette a Disney, míg a Guardians and the Galaxy című sci-fi 2014 augusztusától látható. Mindkét produkció térhatású változatban készül.

http://www.hollywoodreporter.com/news/pirates-caribbean-5-will-hit-412267

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST