2013. január 16., szerda 12:09

Hogyan készíthetünk csillagjegyes kulcstartót?

Írta:  Impulser Magazin
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A kulcstartó mindig szép és főleg praktikus ajándék minden alkalomra. A kulcstartó mindig szép és főleg praktikus ajándék minden alkalomra.
Csillagjegyes kulcstartót sokféle módon készíthetünk, hogy egyéni vonásai legyenek. Természetesen a készítése egy kis fantáziát és ügyességet igényel.


A kulcstartó mindig szép és főleg praktikus ajándék minden alkalomra, aminek mindenki örül. Akár mohagumiból, akár fából, gyurmából, drótból vagy filcből készül, a barkácsoló számára nincsenek határok az elkészítésében. A megfelelő kulcskarikát, valamint minden más anyagot bármelyik barkácsüzletben vagy az interneten megtaláljuk.

A barkácsolás menete:

-Elsőként nyomtassunk a netről vagy rajzoljunk magunk egy csillagjegyes sablont.
-A vázlatot vigyük át a mohagumira, filcre vagy a fára, és vágjuk, illetve fűrészeljük ki a körvonalak mentén.
-A filcnél tanácsos a figurát duplán kivágni, és azután összevarrni. Mielőtt teljesen összezárjuk, tömjük ki vattával, így szép formája lesz.
-Ezután a mohagumit vagy filcet ugyanabból az anyagból díszíthetjük más színekkel, vagy gyöngyöket, tollakat, esetleg más anyagokat ragaszthatunk rá és lefesthetjük.
-A gyurmából valamint a drótból közvetlenül megformálhatjuk az alakot, majd a gyurmát égessük ki a sütőben. Díszítésként a figurákat még befesthetjük vagy gyöngyöket ragaszthatunk rá.

Tippek és trükkök kreatívoknak

A csillagjegyek mellett más figurákat is kivághatunk, formázhatunk, festhetünk vagy ragaszthatunk. Ha már van kulcstartónk, akkor díszíthetünk egy képkeretet vagy egy bevásárlótáskát a csillagjegyekkel, vagy készíthetünk fülbevalót az állatövi jegyekből. Akinek túl sok már a barkácsolás, és nem akarja erre fordítani az energiáját, annak még mindig ott a lehetőség, hogy az internet segítségével váltsa valóra egyéni kívánságait. Lehetőség van bőven, pl. találunk olyan oldalt is, ahol a kulcstartóra saját fotót nyomtatnak. Fotó helyett persze használhatjuk egy csillagjegy képét is. A kreativitásnak nincs határa.

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST