2013. január 02., szerda 15:10

Szellemgyógyítás – a szellemtest kezelésével gyógyul a fizikai test

Írta:  Impulser Magazin
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A szellemgyógyító fő feladata, hogy a páciens öngyógyító erőit serkentse. A szellemgyógyító fő feladata, hogy a páciens öngyógyító erőit serkentse.
A szellemgyógyítás azon a feltevésen alapszik, hogy minden élőlény egy lélekkel és energiával rendelkező rendszert alkot. Az embert teljes egészében szemléli, így a betegséget nem egy biokémiai-mechanikai „készülék” különálló meghibásodásának tekinti, hanem egy komplex szabályozó rendszer zavarának.
A szellemgyógyítást már évezredek óta gyakorolják, és különböző formákat ölthet. A kézrátétel mellett a szellemi gyógyítást a távolból is elvégezheti a szellemgyógyító. A szellemgyógyításnál a betegséget először a szellemi szinten kezelik, mivel a szellemgyógyítók úgy vélik, hogy minden, ami a materiális szinten megmutatkozik, először a szellemi szinten létezik. A betegség szellemi, illetve energetikai szintjén történő gyógyítása után a felépülés automatikusan bekövetkezik a testben is.

Az embernek nemcsak fizikai teste, hanem szellemteste is van. A fizikai testben lévő szervek és szervrendszerek a szellemtestben rezgés formájában vannak jelen. A betegségek a szellemtestből fakadnak, a fizikai testben csak tünetként jelennek meg, ezért a gyógyítást is a szellemtesten kell végezni.

A szellemgyógyítás nagyon különböző formákban történhet, és a szellemgyógyítók mögött gyakran különböző világnézetek és gyógyítási módok állnak. A szellemgyógyítás azokat az egyensúlyból kikerült „energiaáramlatokat” állítja helyre, amelyek bizonyos területeken hiány vagy felesleg miatt nem áramlanak megfelelően. A zavarok kihatással lehetnek a közérzetre és az egészségre. A szellemi gyógyítás keretén belüli energiamunkával lehet aktiválni és harmonizálni az energiát.

A szellemgyógyítás a szellemi-spirituális és más energetikai gyógymódok széles skáláját mutatja fel. A szellemgyógyító fő feladata, hogy a páciens öngyógyító erőit serkentse, és a felépülést elősegítse. A szellemgyógyítók, mindegy hogy fizikai kontaktussal járó kezelésről vagy távsegítségről van szó, mindig az energiaformák közvetítői, és nem azok előállítói.


Kapcsolódó elemek

 • Feketeköménnyel a betegségek ellen keleten és nyugaton
  A feketekömény nálunk elsősorban olaj formájában ismert. Ennek a gyógynövénynek az eredete Ázsiában, valamint Afrika északi országaiban keresendő.
 • Egy póló, ami csillapítja a hátfájást
  A nem mindennapi ruhadarab állítólag javítja a tartást és formálja a hasat is.
 • Tanuljuk meg látni az aurát!
  Minden embernek van aurája. Egy energiamezőről van szó, amely körülveszi a testet. Az aurát úgy képzeljük el, mint egy színes felhőt, ahol minden színnek jelentése van. A gyerekek számára többnyire teljesen természetes, hogy felismerik egy ember auráját. De idővel ezt elfelejtik, mert hisz ilyesmi egyáltalán nem is létezik. Legalábbis a gyerekeknek ezt mondják. Sokan felnőttkorban is csinálják, de inkább tudat alatt. Ahhoz, hogy valóban felismerjük az aurát, egy kicsit gyakorolni kell.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST