2015. április 23., csütörtök 17:10

A Tork szappanadagolója „könnyen használható” minősítést kapott

Írta:  HTA
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A Svéd Reuma Egyesület szerint mind a felhasználók, mind a takarítók élvezhetik a könnyű használhatóság előnyeit


A nyilvános mosdókban a higiéniai eszközöknek mindenki számára hozzáférhetőnek kell lennie, beleértve azokat a felhasználókat is, akiknek gondot okoz erőt kifejteni a kezükkel. Gondolva az idősebbekre, a kisgyermekekre és azokra, akik egészségügyi okból nehezebben használják a kezüket, az SCA és globális márkája a Tork megújult szappanadagolót vezet be, amelynek használata rendkívül egyszerű a végfelhasználók és az eszközöket tisztító és utántöltő személyzet számára egyaránt. Ez már a második szappanadagoló, amelyiket egy független szervezet bevizsgált és ellátta a „könnyen használható” minősítéssel.

A szappanadagolás a hétköznapok része és rutinfeladatnak tűnik, de mégis vannak, akiknek nehézséget okozhat, elsősorban azoknak az embereknek, akik nem tudnak megfelelő erőt kifejteni a kezükkel, például a gyerekek, az idősek vagy azok, akik valamilyen sérüléssel vagy egészségügyi problémával küzdenek. Az új Tork szappanadagolók egyszerű használatot biztosítanak, melyeket egy független szervezet, a Svéd Reuma Egyesület (SRE) vizsgálata során könnyen használhatónak minősített. Az új adagolócsalád a Tork minden szappan-, fertőtlenítő-, és kéz és testápoló termékéhez kínál könnyen használható megoldást.

A Svéd Reuma Egyesület minősítése nem csak arra vonatkozik, hogy az új eszközök megkönnyítik a szappan- és más bőrápoló szerek adagolását, de arra is, hogy a takarító személyzet rendkívül könnyen tudja azokat utántölteni és karbantartani. Az SRE már régóta foglalkozik kereskedelmi termékek tesztelésével, értékelésével és minősítésével. Felismerve az emberek személyes igényeit azért dolgoznak, hogy a termékek és a csomagolás kialakítása biztosítsa a hozzáférést mindenki számára.

Csökkent kézfunkcióval rendelkező embereket kértek meg, hogy próbálják ki és értékeljék az adagoló használatának minden lépését. A Tork termékeit nem csak a végfelhasználók, hanem az újratöltést és tisztítást végző takarítók szempontjából is vizsgálták, valamint fókuszcsoportot is felállítottak az SRE munkatársai, hogy további, az értékelést elősegítő következtetéseket vonhassanak le.

„Sokaknak, beleértve a takarító személyzetet is, nem új keletű kihívást jelent megfelelő erőt kifejteni a kezével, számukra a termék kialakításának legapróbb részlete is fontos lehet. A Svéd Reuma Egyesület különleges szempontok szerint végzi a termékek tesztelését, így olyan részleteket is észrevesznek a funkcionalitással és a felhasználói élménnyel kapcsolatban, amelyre más nem is gondolna. A termékek tesztelése és minősítése fontos szempont a mindenki által használatos termékek kifejlesztésénél, különösen akkor, amikor az adott termékeket nyilvános helyeken alkalmazzák, ahogy a Tork szappan adagolói esetében is” – – mondta Badar-Szabó Virág, az SCA magyarországi és dél-kelet európai marketing tevékenységéért felelős marketing menedzsere.

Az új Tork adagolócsalád funkcionális kialakításának előnyei:


• Könnyű használat és egyszerű karbantartás: az adagolók új nyomógombbal készülnek, amelynek segítségével jelentősen kisebb erőkifejtéssel működtethetők, illetve funkcionális kialakításuk lehetővé teszi az egyszerű újratöltést és karbantartást a takarító személyzet számára.
• Rugalmas használhatóság: kompatibilis számos folyékony- és habszappannal, fertőtlenítő és kéz és testápoló termékkel.
• Nagy kapacitás és szabályozott adagolás: az adagolók nagy - akár 3000 adagos - kapacitást biztosítanak. Ráadásul az adagoló rendszer biztosítja az adagolás szabályozhatóságát, megakadályozva a túladagolást, és így lehetővé téve a költségcsökkentést.
• Higiénikus: az adagoló biztonságos zárt rendszere higiénikus, és újratöltés során nem áll fenn a keresztszennyeződés esélye. Az adagolók a kórházi előírásoknak is megfelelnek.
• Minden mosdóban alkalmazható: az adagoló modern kialakítású, fényes fekete és fehér színben valamint két méretben érhető el, ennek köszönhetően minden mosdó berendezéséhez illik.
 

 

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST