2013. január 21., hétfő 10:34

Romantikus fésülködőasztal mint hasznos bútordarab

Írta:  Impulser Magazin
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Az egyes kiegészítők tárolására nagyon hasznosak az asztalka kihúzható fiókjai. Az egyes kiegészítők tárolására nagyon hasznosak az asztalka kihúzható fiókjai.
A fésülködőasztal nemcsak egy praktikus bútordarab, hanem álmodozásra is invitál.


A fésülködőasztalhoz talán gyerekkori emlékek is fűződnek: magunk előtt látjuk nagyanyánkat vagy édesanyánkat, ahogy az asztalka előtt ült és hosszú haját gondosan átfésülte, a sok dobozka és csat a komódon hevert, és mi gyerekként szívesen kipróbáltunk volna mindent. Beleszagoltunk volna a parfümbe, a csatokat a hajunkba tettük volna, hogy olyanok legyünk, mint a felnőttek.

Praktikus varázslat

Természetesen a fésülködőasztalra tekinthetünk úgy is, mint egy hasznos bútordarabra, amelynek van egy dekoratív értéke is. Talán egyszer a mi gyermekünk fog mögöttünk állni, és az asztalka varázsa az ő nagy szemében fog ragyogni. Ha aztán annyira oda lesz érte, gyerekeknek is kaphatók fésülködőasztalok, természetesen jó sok kiegészítővel, amelyek megdobogtatják a kislányszíveket.

A választék nagy

Ha szeretjük a divatot, és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy csinosan nézzünk ki, de a fürdőszobában egyszerűen nincs elég helyünk, akkor a fésülködőasztal pont a megfelelő bútordarab számunkra. A legnehezebb valószínűleg az lesz, hogy a különböző modellek között, amelyek különféle színekben, méretekben és anyagokból kaphatók, megkeressük a megfelelőt.

Mire figyeljünk?

Vásárlásnál mindenképp figyeljünk arra, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre minden szükséges holminak, pl. a sminknek, de a hajszárítónak is. Fiókok tehát feltétlenül kellenek az egyes kiegészítők tárolására. Ugyancsak fontos a nagy lerakodó felület azoknak a dolgoknak, amelyeket mindennap használunk. Így nem kell mindig mindent ki- és bepakolnunk. Az anyagválasztásnál gondoljunk arra, hogy a krémek vagy a sminkkellékek olykor az asztalon landolnak. Ezért a felület legyen lemosható. Ezen kívül előnyös, ha az asztalkánk világítással is rendelkezik. Keressünk egy kényelmes, és a fésülködőasztalhoz illő ülőkét is!

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST