2013. január 03., csütörtök 18:03

A régiből újat – tippek a konyhába

Írta:  Impulser Magazin
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Már az is nagy változás, ha a konyhabútor frontjának új színt adunk. Már az is nagy változás, ha a konyhabútor frontjának új színt adunk.
Hogy a konyhának új arculatot adjunk, nem kell rögtön egy teljesen új berendezésben gondolkodnunk. Kis trükkökkel a régi konyhánk új fényben fog ragyogni.


Egy új konyha már egy középkategóriás autó árának felel meg. Ezért ha nem szeretnénk ilyen sok pénzt belefektetni, fontoljuk meg, hogy csak az elektromos berendezéseket cseréljük ki, pl. a főzőlapot, a mosogatógépet vagy a sütőt. Hogy ennek ellenére a bútorokat is felfrissítsük, megváltoztathatjuk a felületeket, pl. felújíthatjuk a régi munkalapunkat. Meg fogjuk látni, hogy kevés munkával egy teljesen új kép tárul elénk a konyhánkban. Itt mindjárt sokkal szívesebben is főzünk.

Egyszerű változtatás

Nem tetszik már a konyhabútorunk frontja? Próbálkozzunk egy új színnel. A szín sok mindent megváltoztat, és lényegesen olcsóbb, mintha az egész korpuszt kicserélnénk. Szaküzletben keressünk zsír- és víztaszító festéket, amely konyhabútorra alkalmas. Szedjük ki a konyhabútor ajtóit és fiókjait, és a frontokat alaposan tisztítsuk meg a kosztól és zsírtól. Kenjük át a frontokat egy új színárnyalatra, és a konyha máris új fényben ragyog.

A legújabb trend szerint

Az új ajtó- és fiókfogantyúkkal szintén pénztárcakímélő módon igazíthatjuk a konyha kinézetét egy tetszés szerinti trendhez. A tiszta vonalakat hosszú, letisztult fémfogantyúkkal őrizhetjük meg. A romantikusok a fogantyúkon lévő virágmintákkal teremthetnek otthonos atmoszférát. Ha egyediek szeretnénk maradni, elláthatjuk a fogantyúkat tetszés szerinti színekkel és mintákkal.

Világítás és kiegészítők

Fénnyel minden helyiséget megváltoztathatunk. A lámpaernyőket könnyen kicserélhetjük és személyessé alakíthatjuk. Hagyjuk érvényesülni a kreativitásunkat! Vagy tegyünk a helyiségbe egy új fényforrást. A kis kiegészítőkkel sokszor nagy változásokat érhetünk el. Például húzzuk be a konyhaszékeket egy új anyaggal, vagy helyezzünk néhány szép párnát a sarokpadra. Természetet és életet szeretnénk a konyhába? Díszítsük a munkafelületeket cserepes fűszerekkel.

 

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST