2013. február 19., kedd 10:11

Franciaágy erdei fenyőből

Írta:  Impulser Magazin
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A fenyő franciaágy azokhoz a bútorokhoz tartozik, amelyeket leggyakrabban választanak a hálószobák berendezéséül. A fenyő franciaágy azokhoz a bútorokhoz tartozik, amelyeket leggyakrabban választanak a hálószobák berendezéséül.
Ha valami rusztikusat szeretnénk találni a hálószobába, az erdei fenyő franciaágyban biztosan nem fogunk csalódni.


Szépek ugyan az antik bútorok, de tulajdonképpen nem különösebben praktikusak, és ha a tetejébe még fiatal családunk és gyerekeink vannak, legalább az első években tartózkodjunk az antik bútoroktól.

A mai családok a világos, barátságos helyiségeket és az ugyanilyen bútorokat szeretik. A világos színek a frissesség és könnyedség benyomását keltik, melyek az egész helyiségre kihatnak. Egy fa, amely ennek az igénynek bizonyára a leginkább megfelel, az az egyre népszerűbbé váló erdei fenyő, amely Európában egyre többet kerül felhasználásra, mert egy kimondottan sokoldalú és gyors növésű fáról van szó.

Az erdei fenyő dekoratív és olcsó. A fenyő franciaágy azokhoz a bútorokhoz tartozik, amelyeket leggyakrabban választanak a hálószobák berendezéséül. Az erdei fenyőnek ugyanis gyönyörű mintázata van, és természeténél fogva világos fa, ami ideálissá teszi a lakóházak dekoratív belső kialakítására. Különösen a mai hálószobákban hiányzik gyakran az otthonosság. A vásárlásnál a hálószobák még mindig az utolsó helyen állnak, jóllehet az erdei fenyő franciaágy nemcsak kimondottan stabil és hosszú életű, hanem ráadásul viszonylag olcsó is.

További előnye ennek a bútornak, hogy a fa színe miatt általában nagyon semlegesen viselkedik, és így tényleg minden ágyneműhöz, minden padlószőnyeghez és minden tapétához illik. A fának nemcsak kellemes színtónusa, hanem természetes illata és rusztikus kisugárzása is van. A fenyő ágy abszolút harmonikusan illeszkedik szinte minden helyiségbe. Optikai hatása révén nagyon jól megnövelheti a szobát. Az erdei fenyőből készült franciaágy a kereskedelemben természetesen különböző méretekben és változatban kapható, így tényleg mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő modellt.

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST