2013. február 21., csütörtök 10:17

Csillagjegyek – a Halak (február 20. – március 20.)

Írta:  Impulser Magazin
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A felvillanyozottság és a halálos szomorúság is illik a Halak szülöttjéhez. A felvillanyozottság és a halálos szomorúság is illik a Halak szülöttjéhez.
A Halak kreatívak és érzékenyek, de egyúttal sajnos gyakran kaotikusak, határozatlanok és introvertáltak. Mindig meg lehet bennük bízni, a szkeptikus Halak azonban meglehetősen ritkán bízik meg másokban.


A vízjegyű Halak álmodozó, kreatív és gyakran művészi hajlamú, akár képzőművészetileg, akár zeneileg. A felvillanyozottság és a halálos szomorúság mindenesetre egyik csillagjegyre sem illik rá olyan mértékben, mint a Halakra, mert világfájdalomba süpped, miközben öt perccel később ismét vidám. Hogy miért volt a pillantása olyan szomorú, azt azonban nem fogja elárulni, mert a Halak bár mindenkit meghallgat, de ritkán nyílik meg – az túlságosan veszélyes.

A Halak-szülöttet gyakran a feje irányítja, de legtöbb esetben mégis a megérzéseire hagyatkozik, amelyek többnyire helyesnek bizonyulnak. A Halak nagyon érzékenyek, egyúttal nagyon sérülékenyek is. A Halak szülöttjei között meglehetősen gyakori a depresszió, a másik oldalon azonban nagyon kreatívak abban, hogy megbirkózzanak az élettel, és másoknak is segítenek, amennyire csak tudnak.

A Halak legszívesebben a saját kis világában él, összeszedi azonban erejét, ha a dolgok keményebbre fordulnak, és akkor az amúgy kényelmes Halak elektromos angolnává változnak és sokkolják környezetüket. Különben a Halak a lehető legkevésbé teszi magát támadhatóvá: inkább alkalmazkodik vagy visszavonul a világába.

Az álmodozás sokkal kedvesebb számára, amikor nem alszik, hanem gondolkodik, és olykor duzzog is.

Ez a csillagjegy egy élvhajhász, és örömét leli a szép dolgokban, feladatokban és intellektuális kihívásokban. Többnyire azonban inkább észrevétlennek tűnik a háttérben, és csak akkor hiányzik, ha elment. Ez a munkára és a kapcsolatokra is vonatkozik. Mindenesetre, ha egy Halaknak csalódást okoztunk vagy menni hagytuk, akkor távol is marad, anélkül, hogy visszatérne. Az általában olyan törékeny Halak nagyon makacs tud lenni.

A szerelmes Halak kész mindent megtenni, és mindig érdekes beszélgetőpartner, amint leküzdöttük a falait. A hallgatás nem érdektelenség részéről, hanem inkább félénkség vagy zavartság. És amíg döntésre szánja el magát, az rendszerint eltart egy darabig.

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST