2013. március 06., szerda 09:49

Nappali berendezése stílusosan és otthonosan

Írta:  Impulser Magazin
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Klasszikusan elegáns steril fehérben? Klasszikusan elegáns steril fehérben?
Amikor a nappalit akarjuk berendezni, többek között a megfelelő textilekre és a kellemes látványra kell figyelnünk. A nappali gyakran a ház vagy a lakás favorizált tartózkodási helye.


Közösségi helyiségként a funkcionalitás és a stílusos otthonosság álljon előtérben. Ezért a melegség és puhaság azok a tulajdonságok, amelyek az anyagokban és színekben tükröződjenek vissza. Vagy inkább klasszikusan elegánsan steril fehérben? A következő tippek segítenek a klasszikus és a modern, valamint a stílus és az otthonosság összekapcsolásában.

Textiláruk

Fontos megtalálni a megfelelő anyagokat. A függönyök, szőnyegek és bútorkárpitok nemcsak díszítenek, hanem meghatározóan alakítják a helyiséget. Inspirálódjunk bútorházakban vagy ismerősök otthonában. Amikor azonban textilt választunk, legyünk tudatában annak, hogy a fennmaradó berendezés függőségbe kerül az adott anyagtól. A szövet textúrája is megváltoztathatja a képet. Gondolkodjunk el a bársonyon, bőrön és szőrméken, mielőtt a jól bevált pamuthoz nyúlnánk. Minél szokatlanabb, annál egyedibb!A látvány

A színek és minták tobzódásában azonban ne felejtsük el ezeket stílusosan kombinálni egymással. Váltogassuk az élénk és semleges színeket. Hangsúlyozzunk kiegészítőkkel, és a választott színek újra és újra köszönjenek vissza a berendezésben. Mielőtt nekiállunk a nappali átalakításának, rajzoljunk egy tervet. Így lesz egy kis áttekintésünk, és meghatározhatjuk, melyik tárgy és melyik anyag tartozik egy helyre. Ha csak egy kis felületet rendezünk át, arra ügyeljünk, hogy a nagyobb bútordarabok egyszínűek legyenek. Széles ablakfrontnál a függönyök ne legyenek kaotikus és túlzsúfolt mintával ellátva, mert a helyiség túl kicsinek hatna. Még mindig van lehetőségünk kiegészítőkkel, pl. párnákkal, gyertyatartókkal, lámpákkal és festményekkel gondoskodni a színekről.

Találjuk meg az egyensúlyt!

Sose állítsunk egy helyre egyetlen fotelt vagy széket, ez arra kényszeríti a vendéget, hogy egyedül üljön, és ez megtöri a kommunikációt. Váljunk meg a tönkrement vagy elhasználódott tárgyaktól. Tudatosítsuk magunkban, hogy a nappali szó szerint a jellemünket tükrözi vissza a vendégeink számára. 

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST