2013. március 14., csütörtök 10:59

Numerológia és házszám

Írta:  Impulser Magazin
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(1 szavazat)
A numerológia szerint minden számnak rezgése van. A numerológia szerint minden számnak rezgése van.
Egy szám, amellyel nap mint nap szembesülünk, az a házszámunk. Mivel az életünket döntően meghatározza a lakóhelyünk, érthető, hogy sokan többet szeretnének tudni a házszámok számmisztikájáról.


Háttér-információk

A numerológia pontos története rejtve marad, de az első misztikus tanok valószínűleg kb. 4000 évvel ezelőtt Mezopotámiában jöttek létre. Ezután különböző értelmezési rendszerek fejlődtek ki, például a püthagoreizmus, a feng shui, a kabbala, a keresztény és nem keresztény gnózis és a pszichológiai álomfejtés területén is. Ezen kívül sok modern numerológiai elmélet létezik, amelyek azonban gyakran kapcsolódnak a hagyományosokhoz. A különböző régebbi és újabb számmisztikai tanok fontos építőkövei a „házszám-misztikának”. De ez még nem elegendő – a házszám értelmezésének rejtélye az egyedi rezgés tanában van.

Házszám-misztika – az egyedi rezgés jelentősége

Minden embernek a személyes adatai alapján egyedülálló kapcsolata van bizonyos számokkal. Miközben sok számtanban a számjegyek összeadásával képeznek egy alapszámot, a házszám-misztikában többjegyű számokat is figyelembe vesznek. Különleges értéke van például a születési dátumnak. A saját születési dátum számai a házszám-misztikában alapvetően pozitív töltetűek. Egy egyszerű példa: egy személy egy bizonyos hónap tizenharmadikán született, valamelyik évben. Az egyes rendszerekben negatívan értékelt 13-as szám rezgése a születési szám rezgésévé lett, és a további személyes számkonstellációktól függően a 13-as házszám szerencseszám is lehet.A házszámok jelentése

A numerológia szerint minden számnak rezgése van, és minden embernek is van rezgése. Ha a házszámunk rezgése harmonizál a saját rezgésünkkel, akkor ezen a helyen jól érezzük magunkat. A házszám számjegyeit addig kell összeadni, amíg egyjegyű számot kapunk, hogy megtudjuk, melyik szám rezgése vonatkozik ránk. Az így kapott egyjegyű számok mindegyikének megvan a saját jelentése. Kivételt képeznek az úgynevezett mesterszámok, a 11-es, a 22-es és a 33-as, amelyeket nem kell tovább összeadni. A 11-es szám például a különcséget, egyediséget szimbolizálja. A 11-es házszám alatt szokatlan dolgokat végezhetünk, kísérletezhetünk.

Kapcsolódó elemek

  • Csakraterápia
    A „csakra” fogalma a szanszkritból ered és annyit jelent: kör, mozgás, kerék. Az ember energiaközpontjainak jelölésére először az ősi indiai upaniszádok alkalmazták.
  • Tanuljuk meg látni az aurát!
    Minden embernek van aurája. Egy energiamezőről van szó, amely körülveszi a testet. Az aurát úgy képzeljük el, mint egy színes felhőt, ahol minden színnek jelentése van. A gyerekek számára többnyire teljesen természetes, hogy felismerik egy ember auráját. De idővel ezt elfelejtik, mert hisz ilyesmi egyáltalán nem is létezik. Legalábbis a gyerekeknek ezt mondják. Sokan felnőttkorban is csinálják, de inkább tudat alatt. Ahhoz, hogy valóban felismerjük az aurát, egy kicsit gyakorolni kell.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST