2013. január 11., péntek 10:46

Nemcsak dekoratív, hanem hasznos is a szobaszökőkút

Írta:  Impulser Magazin
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A szobaszökőkutak megkötik a polleneket, így sok allergiás enyhülést is érzékel. A szobaszökőkutak megkötik a polleneket, így sok allergiás enyhülést is érzékel.
A szobaszökőkút egy kis kút, amely a szobában, az erkélyen vagy a teraszon egy igazi kúthoz hasonlóan vizet csobogtat. A szobaszökőkút azonban nemcsak csinos dekoráció, hanem különböző módokon fokozhatja az egészséget és a jó közérzetet.


Szobaszökőkutak különféle kivitelben léteznek. A legegyszerűbb szobaszökőkút-modellek egy kis medencéből állnak, amelyből egy elektromos pumpa egy csövön keresztül pumpálja a vizet felfelé, ahol aztán az újra lefelé csobog. Emellett minden pénztárcához és minden lakberendezési stílushoz kaphatók megfelelő szobaszökőkutak. Vannak nemesacél csobogók, feng shui szökőkutak, lépcsőzetes formájú kerámiakutak, zen kutak, dizájner kutak és még sok egyéb fajta.

A szobaszökőkutak azonban nemcsak szép és különleges dekorációs darabjai a lakásnak, hanem ahhoz is hozzájárulhatnak, hogy az egészséget és a közérzetet javítsák. A csobogók kellemes belső klímáról gondoskodnak a helyiségben, amennyiben nedvességet adnak le a lakás száraz levegőjébe. Ezáltal csökkentik a száraz bőr és az égő és száraz szemek panaszait. A szobaszökőkutak megkötik a polleneket, így sok allergiás enyhülést is érzékel. A kellemes, egyenletes csobogással a szobaszökőkutak segíthetnek az elalvási zavarokon, sőt a fülzúgást is enyhíthetik.

Egy szobaszökőkút valóságos wellnessélményt nyújt egész éven át. Nyáron a csobogó vize pozitívan befolyásolja a lakóhelyiségek, az erkély vagy a terasz hőmérsékletét. A csobogó vize ezen kívül megköti a bosszantó polleneket és a port. A szobaszökőkút télen is megköti a port és a lebegő anyagokat. A nedvesség, amelyet a csobogó a levegőbe lead, megakadályozza a bőr és a nyálkahártyák kiszáradását, így hatékonyan megelőzhetők a megfázásos megbetegedések.

A szobaszökőkutak azonban nem csak a lakásban ideálisak. Üzlethelyiségekben és irodákban is kellemes és jótékony belső klímáról gondoskodnak, ezáltal növelik a koncentrációs képességet is.

Kapcsolódó elemek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST