2014. november 04., kedd 15:53

Az Air Berlin különleges járatot indít az Északi-sark fölé.

Írta:  origo.hu
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Stílusos szerencsemaci az Air Berlin pilótafülkéjében Stílusos szerencsemaci az Air Berlin pilótafülkéjében Forrás: Youtube/Sam Chui
Valószínűleg kevesen terveznek előre programot jövő április 25-re, de ha valaki el akar repülni az Északi-sarkot, az jó, ha bevési magának ezt a dátumot. Az Air Berlin légitársaság ugyanis egy Airbus A330-as gépet indít oda, amelyről meg lehet nézni kis és nagy magasságból is a Föld legészakibb pontját.

A sétarepülés Düsseldorfból indul, és 12 óráig tart, amiből 5 órát tölt a gép az Északi-sarkvidék bejárásával. Ez idő alatt az utasok az összes időzónát bejárhatják, mivel a repülő több kört is tesz az Északi-sark felett. A járatot az Air Events szervezi, a jegyek 444 eurótól (137 ezer forint) kezdődnek.

Szilveszteri buli a Sptzbergákon
Akik a lábukat is szeretnék megvetni az Északi-sarkkör felett, azoknak egy szilveszteri bulit is kínál a cég 1889 euróért (583 ezer forint) a Spitzbergákon. A gép a világ legészakibb repülőterén száll le, egy kirándulás után vacsorát és egy éjszakát tartalmaz az ár, majd az újévi reggeli után a visszautat. A résztvevőknek jó esélyük van arra, hogy sarki fényt is lássanak.

A cég egyébként már hét repülést szervezett az Északi-sark fölé. A legutóbbi, 2013-as útról készült videót itt nézheti meg.A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST