Értékelés:
(0 szavazat)
A Belváros szívében, a Bazilika előtt rendezett adventi vásár november 27. és január 2. között a karácsonyi szezon legnagyobb és legváltozatosabb street food kínálatával várja a hagyományos és különleges ízek kedvelőit. A Zrínyi utcát szinte teljes hosszában elfoglalják az aranykorát élő hazai street food legnépszerűbb képviselői, így több mint egy hónapon át egy helyen lehet majd végigkóstolni az utcai fogyasztásra szánt kreatív ételek széles kínálatát. Január elsején pedig az újévi hagyományokat követve rendhagyó Lencse Nappal köszönti az újévet az Adventi Ünnep a Bazilikánál, melyen a különféle receptek szerint elkészített szerencsehozó étel minden gasztrokiállítónál és street food árusnál kapható lesz. Az ünnepi fényekbe öltözött téren elfogyasztott ételekhez a Bazilika monumentális homlokzatának 3D-s fényfestése szolgáltat varázslatos hátteret.
2015. október 30., péntek 22:30

Star Wars: Az ébredő Erő szinkronos előzetese

Írta:
Értékelés:
(1 szavazat)
Itt a Star Wars: Az ébredő Erő szinkronos előzetese, a nagy kérdés angolul vagy magyarul érdemes megnézni? 
Értékelés:
(0 szavazat)
Daniel Robert „Danny” Elfman (Los Angeles, 1953. május 29. –) amerikai zeneszerző. Leginkább filmeknek, televíziós műsoroknak komponált zenéivel szerzett magának rendkívüli hírnevet.
Értékelés:
(3 szavazat)
Nem tudni meddig nézhető ez a sokak által, lehet titokban, várt videó, de szerencsére felkerült a nettre A szürke ötven árnyalat összes mintegy 18 percbe sűrített szexjelenete. 
Értékelés:
(0 szavazat)
    Berlin, 2015. február 12., csütörtök (MTI) - Egyöntetűen rossz a kritikai fogadtatása a német sajtóban A szürke ötven árnyalata című könyvsikerből készült amerikai filmnek, amelynek nemzetközi premierjét a 65. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon (Berlinale) tartották.
2015. január 30., péntek 14:53

A magánkiadók bármit kiadnak?

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Interjú az álomgyár kiadó két vezetőjével
A focihoz mindenki ért, tartja a mondás. Már hallottuk ennek egy másik változatát is, miszerint mindenki ért a focihoz és könyvet is ír. Évente több ezer új szerző próbálkozik eljutni az olvasókhoz, de vajon milyen sikerrel? Erről kérdeztük az álomgyár kiadó két vezetőjét.
2015. január 29., csütörtök 06:55

A tehetséges emberek tudatosabbak is

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Egy friss, hazai kutatás a tehetséget és a tehetséghez kapcsolható tényezőket járja körül. Vizsgálja a megkülönböztető jegyeket, felismerhetőséget, a szükséges lépések és a tudatosság szerepét.
2014. december 22., hétfő 20:15

Életének 70. évében Elhunyt Joe Cocker

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Életpályája kezdetén szegény munkásgyerek volt: lakatosként, gázszerelőként, benzinkutasként dolgozott. Ekkoriban Ray Charles volt a kedvence.
2014. december 11., csütörtök 15:57

Terminátor 5 - Genesis

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Újra Terminátor az osztrák body-building robot! Itt az új Terminátor Trailer. mely már most óriási nézettséget produkált. Garantáltan többször meg fogod nézni! 
Értékelés:
(0 szavazat)
Az amerikai Sender Films napjaink vezető hegyisport-film producere. Dokumentumfilmjeik rendszeresen viszik a pálmát a filmfesztiválokon, 2012-ben elnyerték a Sports Emmy® – díjat is.
1 / 2 oldal

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST