2017. február 02., csütörtök 20:20

Vertical Maze Dubai - 4K avagy mókusemberek

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Mókusemberek avagy repüljünk szabadon. Igazi adrenalinfüggőknek kihagyhatatlan élmény a több száz méter magas felhőkarcolók között száguldani hol kötelékben hol szétválva! Csak erős idegzetűeknek! Értékelés:
(0 szavazat)
    Cupertino, 2015. szeptember 28., hétfő (MTI) - Piaci bemutatását követően három nap alatt több mint 13 millió darab iPhone 6s és iPhone 6s Plus okostelefont adott el az Apple, ami új rekord - jelentette be hétfőn közleményben az Apple Inc.
Értékelés:
(0 szavazat)
Sikerrel zárult a Földközi-tengert körülrepülő, Ég és Föld között - Fellegvándorok a világ körül elnevezésű magyar légi expedíció. Földi Zoltán pilóta és Hankusz Kálmán fotós pénteken délelőtt landolt gépével a Budapest Airport 1-es termináljának kifutópályáján.
Értékelés:
(2 szavazat)
Megdöbbentő rádiójeleket rögzített a Cassini űrszonda. A rádiójelek a Szaturnusz sarkaiból erednek. Bár emberi fűl részére értelmetlennek tűnnek, azaz inkább rémisztőnek, de bizonyos ritmusosság felfedezhető. 
Értékelés:
(0 szavazat)
Hihetetlen előrelépést tett a youtube. Ismét elkápráztat a legnagyobb videomegosztó portál! Most már nem csak panoráma fotókat tekinthetünk meg, hanem panoráma videókat is nézhetünk. együtt száguldozhatunk egy RedBull F1-es autóban, de akár repülhetünk is az ausztriai Wolfgangsee tavak felett! Ezt látni kell.
Értékelés:
(0 szavazat)
Egy nagyon mókás kis játékot találtunk nektek. A fekete figurát egérrel lehet mozgatni, ha eléggé megrázzuk akkor különös dolog fog történni. Oszd meg másoknak is, ha szerinted is mókás.
Értékelés:
(0 szavazat)
    Peking, 2015. március 11., szerda (MTI/EFE) - Egy kínai építőipari cég 19 nap alatt húzott fel egy 57 emeletes épületet a Kína középső részén fekvő Csangsa városban, Hunan tartomány fővárosában.
2015. március 11., szerda 16:29

KLM újdonság: Smartwatch applikáció

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Az új applikáció egyelőre még csak teszt-üzemmódban Android készülékeken érhető el, lényege, hogy az utasok beszállókártyájuk mellé a lehető legtöbb, leghasznosabb információkhoz jussanak.
2015. március 10., kedd 13:20

Egyre magabiztosabbak a női munkavállalók

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
Az Y-generációba (az 1980 és 1995 között születettek) tartozó nők sokkal képzettebbek, sokkal magabiztosabbak és ambiciózusabbak, mint az őket megelőző bármely generáció.
2015. március 02., hétfő 19:57

Kirándulás az Amazonas esőerdeiben ingyen!

Írta:
Értékelés:
(0 szavazat)
    London/Budapest, 2015. március 2., hétfő (MTI) – Már az Amazonas vidékének esőerdői is láthatóvá váltak a Google Street View kamerái segítségével.
1 / 23 oldal

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST