2013. március 14., csütörtök 12:33

Forradalmi gyógymód egy egyetemistától

Írta:  Hír24
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A külső és belső sérüléseknél is használható, Veti-Gel névre keresztelt anyag képes bármekkora vérzést elállítani, ráadásul elősegíti a gyógyulást.


A számítógépes (főleg lövöldözős) játékok realizmusát kritizálók egyik aduásza, hogy a főhős képes vágott, lőtt és egyéb sebesülésekből is másodpercek alatt felgyógyulni, ha épp van nála egy, a játékban használatos gyógyeszköz.

Nos, az ezzel kapcsolatos értetlenkedés egy generáció múlva már idejét múlttá válhat, ugyanis a New York-i Egyetem egy harmadéves (!) hallgatója megvalósította, amit eddig csak a számítógépes játékokban láttunk.

Joe Landolina Veti-Gel névre hallgató találmánya képes a sérülést azonnal bezárni és ezzel megállítani a vérzést. Az eddigi kísérletek alapján az anyag külső, belső és égési sérülések esetén is működik, a gyógyulást pedig azzal is segíti, hogy képes felvenni a körülötte lévő szövetek tulajdonságait. Külső alkalmazás esetén például úgy viselkedik, mint a bőr.Használatának széles körű elterjedésére sajnos még várnunk kell egy kicsit. Már csak azért is, mert az amerikai egyetemista első körben a védelmi minisztériumtól remél megbízást.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST