2013. június 18., kedd 09:49

A Wizz Air világraszóló Guinness-rekord kísérletet támogat

Írta:  Wizz Air
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága részt vesz az egyik legszokatlanabb és legizgalmasabb Guinness-rekord kísérletben, „erős” együttműködésben Sinka „Popey” Zsolttal, aki kísérletet tesz rá, hogy felállítsa „a legnehezebb repülőgép foggal való elhúzásának” új világrekordját.


Június 20-án Sinka „Popey” Zsolt megpróbálja majd a Wizz Air egyik új, több mint 50 tonnás Airbus A320 repülőgépét elhúzni pusztán a fogaival. A Guinness-bizottság szigorú megfigyelése, valamint a Wizz Air és a Budapest Airport munkatársainak biztatása mellett kell majd Sinka „Popey” Zsoltnak észrevehetően megmozdítania az Airbus A320 repülőgépet az ahhoz erősített kötél és a fogai segítségével, hogy új Guinness-rekordot állítson fel. Sinka korábban már tűzoltóautókat és vonatokat is elhúzott, hogy felkészüljön a nagy napra. Sinka már alig várja, hogy megmutathassa a fogait, ráadásul a Wizz Air csinos légiutas-kísérőitől minden segítséget megkapott, hogy tovább edzhesse izmai és növelje erejét.

„A Wizz Air utasai eddig is jó ízléssel választották barátságos szolgáltatásainkat és hihetetlenül alacsony árainkat” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere. – „Ez azonban az első alkalom, amikor egyik utasunk arra feni a fogát, hogy Guinness-rekordot állítson fel. A munkatársaink lenyűgözőnek találják, hogy Sinka „Popeye” Zsolt arra készül, hogy elhúzzon az aszfalton egy Airbus A320 repülőgépet, ami több mint 50 tonnát nyom, de azért kicsit aggódnak is érte. Ha sikerrel jár, akkor olyan győzelmet arat, ami egyszer lehetséges az életben, viszont ha mégsem sikerül, akkor ez valószínűleg egy új műfogsort jelent majd számára. Bájos legi-utaskísérőinkkel együtt kívánunk neki sikeres felkészülést, és nagyon szorítunk, hogy június 20-án sikerüljön elhúznia a gépet!” – tette hozzá Daniel de Carvalho.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST