2013. szeptember 12., csütörtök 19:30

Műholdas Rómeó és Júlia: nyomkövetővel ellenőriznek egy párt szüleik

Írta: 
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Műholdas nyomkövetővel ellenőrzik szüleik egy tizenéves pár hollétét az Egyesült Államokban, miután megtiltotta egy bíróság a szerelmeseknek, hogy találkozhassanak egymással.


    A 13 éves lány és a 14 esztendős fiú románca fél éve kezdődött. Amikor már a barátaikat is kezdték elhanyagolni, hogy minden percüket egymással tölthessék, szüleik túl komolynak találták a viszonyt és eltiltották őket egymástól. A pár nem engedelmeskedett, inkább elszökött otthonról, a michigani Clare városából még augusztus 26-án a fiú anyjának terepjárójával. Két héten át semmi hír nem érkezett róluk, mígnem vasárnap rájuk bukkant a rendőrség Chicago közelében egy tó partján: a kocsiban laktak.

    Ügyük bíróság elé került, és a bíró bokára rögzített műholdas nyomkövető viselésére kötelezte a párt, továbbá ő is eltiltotta a fiút és a lányt egymástól. A nyomkövető révén mindig ellenőrizni lehet a két fiatal hollétét, így azt is, hogy kellően távol tartják-e magukat egymástól. Már nem egy iskolába járnak, feltehetően ez sarkallta őket arra, hogy elszökjenek otthonról.
Hogy indul-e ellenük bűnvádi eljárás, még nem tudni, mindenesetre ügyük nem zárult le: októberben ismét bíróság elé kell állniuk - adta hírül a The Daily Mail című brit lap.


 
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST