2013. szeptember 24., kedd 13:04

A Runway Run hamarosan megérkezik Budapestre

Írta:  wizAir
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
2013. szeptember 24. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légiközlekedési vállalatcsoportja* 21 ezer forintos nyereménnyel kecsegtető játékkal üdvözli a szeptember 28-án megrendezésre kerülő Runway Run-t, egy 21 kilométeres félmaratont, amelyet a Budapest Airporttal és a Nike-kal közösen szervezett a légitársaság.


A félmaratont a Budapest Airport 1-es kifutópályáján rendezik meg. Minden négy fős csapat 6+6+6+3 vagyis összesen 21 kilométert fog lefutni a kifutópályán. Hetven vállalat és médium csapata indul a versenyen, köztük a Nike, a Budapest Airport és a Wizz Air csapatai is. A teljes bevételt jótékony célra fordítják a szervezők: hátrányos helyzetű gyermekek sportolási lehetőségét támogatják vele a Margitszigeti Atlétikai Központban.

Bár a rendezvény nem nyilvános, a rajongók így is nyerhetnek: az első 21 játékos, aki jól tippeli meg, hogy a szponzorok csapatai közül a legjobban teljesítő hányadikként végez majd, 21 ezer forintot kap majd a saját Wizz Számlájára, amit a Wizz Air 290 útvonal bármelyikére szóló repülőjegyre válthat. A tippeket a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre lehet elküldeni, az első 21 helyesen tippelő nyer.

“A Wizz Air mindig támogatja a versenyzést. Szerintünk ez egy kiváló lehetőség a futóknak, hogy versenyezzenek és jó teljesítményt érjenek el, miközben egy nemes célt támogatnak” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air kommunikációs menedzsere. – „A futóverseny nagyon izgalmas helyszínen kerül megrendezésre, a résztvevők olyan pályán futhatnak, amit máskor a repülőgépeknek tartanak fent. Ez a kezdeményezés csak a Wizz Air, a Budapest Airport és a Nike együttműködésével valósulhatott meg. Aki ez alkalommal nem kapja fel a futócipőjét, az elküldheti nekünk a tippjét, vajon a három támogató csapatai közül a legjobban teljesítő hányadikként végez majd a Runway Run-on. Ha jól tippel, akkor hamarosan ugyanezen a kifutópályán száguldhat végig egy repülőgépen ülve, útban a kedvenc desztinációja felé” – tette hozzá Daniel de Carvalho.A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST