2013. november 14., csütörtök 17:00

PremiAir simulation – A földre szállt élmény

Írta: 
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Tudta hogy Ön is könnyedén lehet 737 Boing pilóta? A Premi Air Simulation Kft-t tulajdonosai azzal a szándékkal alapították, hogy a repülés iránt fogékony és érdeklődő nagyközönség számára lehetővé tegyék a nagygépes utasszállító repülés kulisszatitkaiba való bepillantást.


A Boeing 737 NG (Next Generation) pilótafülke szimulátor ideális választásnak bizonyult céljaink elérése érdekében. A repülőgép típust rengeteg légitársaság üzemelteti, így ismert még a repülés iránt kevésbé érdeklődők körébe. Modern, XXI. századi megjelenést biztosító műszerezettsége mellett megtartotta a sugárhajtású repülőgépek hőskorát idéző kezelőszerveket, így „igazi” pilótafülke hangulatot áraszt.

Szimulátor Központjaink (Győr, Budapest, Bécs) kialakításánál maximálisan törekedtünk a repülőtéri hangulat kialakítására, mely már a belépéskor minden utazót magával ragad. Beérkező vendégeinket a Check-In desknél fogadjuk, majd az adminisztrációs feladatok elvégzése után a VIP várók atmoszféráját idéző körülmények között készülhetnek fel a repülésre. A várótermi hangulatot fokozzák a dekorációs elemek (fémdetektor kapu, csomagátvilágító), valamint a Boeing 737 típus történetét röviden bemutató fényképes kiállítás.
Repülőgép szimulátoraink 1:1 arányú, kialakításában, felszereltségében teljesen élethű másai az eredeti Boeing 737-800 típusú repülőgép pilótafülkéjének. A légkondicionált pilótafülkében pilótáink eredeti repülőüléseken foglalnak helyet, kísérők részére két-két utas ülés lett beépítve a fülkébe, így Ők is részesei lehetnek az élménynek, kényelmesen figyelhetik a repülést végző pilóták tevékenységét és élvezhetik az eléjük táruló tájat.

A látvány 180°-os megjelenítéséről három, 150 cm képátlójú képernyő gondoskodik tökéletes színekkel, éles részlet gazdag képi világgal. Csakúgy, mint az eredeti gépen, a műszerfalon az elsődleges repülési, navigációs és rendszer adatok hat kijelzőn (EFIS) jelennek meg, valamint a hagyományos műszerek tartalékként (standby) funkcionálnak. A repülési feladat szimulációs végrehajtásához szükséges rendszerek az eredeti géppel megegyező módon működnek.
A virtuális repülés szerelmesei már nem csak otthon, számítógépük képernyője előtt hódolhatnak szenvedélyüknek, hanem Boeing 737NG szimulátorainkon is teljesíthetik útvonalaikat. Vendégpilótánk saját VATSIM belépési adataival csatlakozhat a hálózathoz, ezután a szimulátor valósághű környezetében hatalmas élmény egy forgalmas útvonal lerepülése, szarvkormányon kapcsolható kétoldalú ATC kommunikációval. A pilóták egymás között intercom segítségével beszélgethetnek.

További részletel és időpont egyeztetés itt: PremiAir simulation

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST