2014. június 12., csütörtök 17:27

Chemtrail: tényleg veszélyben vagyunk?

Írta:  Impulser
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt kap a médiában is a chemtrail nevet viselő mozgalom. Az év első felében került megrendezésre Budapesten egy chemtrail ellenes tüntetés.

De mit is jelent az, hogy chemtrail?


A chemtrail egy összeesküvés elmélet, amely szerint a háttérhatalmak és kormányok a repülőgépek kondenzcsíkjaiba csempészett kémiai anyagokkal titokban és tudatosan mérgezik az emberiséget és a környezetet. A chemtrail szó egy angol mozaikszó, a „chem” a chemical (kémiai) szóból eredeztethető, a „trail” pedig magyarul csíkot jelent.

Vegyi mérgezés


Az elmélet szerint azok az igazán veszélyes kondenzcsíkok, amelyek sokáig láthatóak maradnak az levegőben. Akkor a legnagyobb a chemtrail szennyezés, ha az égbolton a kondenzcsíkok mindenfelé jelentkeznek, gyakran egymást átfedve mutatkoznak.
A chemtrail hívők úgy vélik, mind a katonai, mind az utasszállító repülőgépekből permeteznek vegyi anyagokat, különböző fémek mérgező keverékét, hogy manipulálják a klímánkat. Mindezt azzal magyarázzák, hogy az utóbbi időben a kondenzcsíkok a korábbiakhoz képest megváltoztak: hirtelen eltűnnek, vagy épp ellenkezőleg, szétterülnek és csak nagyon lassan tűnnek el.

Mit tehetünk?


A chemtrail nevű mozgalomnak számos hívője van, de legtöbben megkérdőjelezik az elmélet hitelességét. Akármi is az igazság a chemtraillel kapcsolatban, egy dolgot biztosan elmondhatunk. Ha már globálisan egyre „mérgezőbbé” is válik a levegő és egyre szennyezettebb környezetünk, azért apró dolgokkal sokat tehetünk környezetünk épségének megóvása érdekében. Még ha elcsépeltnek is tűnik a sok jó tanács, érdemes komolyan elgondolkoznunk az életmódunk változtatásán és ránevelni magunkat a környezettudatos életmódra.
Gyűjtsük szelektíven a szemetet, igyekezzünk figyelni az újrahasznosításra, vegyük igénybe a tömegközlekedés nyújtotta szolgáltatásokat, illetve ha tehetjük, kerékpározzunk. Végül próbáljuk meg ezt az életmódot gyermekeinknek is átadni. Ugyan kicsinek tűnik, de mi egyenként így járulhatunk hozzá egy egészségesebb, tisztább jövőhöz Földünkön.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST