2014. augusztus 18., hétfő 19:01

Felbontott egy csomag mogyorót, két évig nem repülhet.

Írta:  Forrás HVG-telegraph.co.uk
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Egy allergiás kislány életveszélyes állapotba került a Ryanair gépének fedélzetén, mikor egy utastársa a tiltás ellenére felbontott egy csomag mogyorót.


Arca feldagadt, elvesztette eszméletét, majd rövid időre légzése is leállt a 4 éves brit Fae Plattennek, akinél a Ryanair Teneriféből Londonba tartó gépének fedélzetén jelentkeztek a súlyos allergiás reakciók - írja a Telegraph. A kislány anyja előre jelezte a repülőgép személyzetének, hogy lánya kockázatos mogyoróallergiával küzd, így a stewardessek az összes utast megkérték, ne fogyasszanak mogyorót az út során. Egy, a kislány mögött négy üléssorral helyet foglaló férfi a tiltás ellenére mégis felbontott egy csomaggal, melynek részecskéi a gép klímaberendezésébe kerülve beindították az allergiás reakciót.


A kislánynak egy szolgálaton kívüli mentős még a gépen beadta az ilyen esetekre fenntartott életmentő adrenalin injekciót, ám az allergiás tünetek csak a lány kórházba szállítása után múltak el. A mogyorótilalmat megszegő utast két évre eltiltották a társaság gépein való repüléstől.


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST