2014. november 27., csütörtök 19:25

Kolping, a családbarát munkahely

Írta:  OTS
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
    Alsópáhok, 2014. november 18., kedd (OTS) - Az Új Széchenyi Terv Nyugat-Dunántúli Operatív Program felhívást tett közzé, melyre az alsópáhoki családbarát Kolping Hotel "Gyakornoki program a Kolping Hotelben" című projektjavaslattal nyert 2.839.820 FT-os vissza nem térítendő támogatást TÁMOP-2.3.4.A-13/1-2013-0302 azonosító számú pályázaton.

Kolping csapat


Kezdetben a szállodának 30 dolgozója volt, ma 136-an vannak. A szállodát körülölelő park területe is 5 hektárról 10 hektárra nőtt. Míg régebben 220-an, addig ma már egy időben akár 500 vendég is pihenhet itt. És hogy ezt kényelmesen tehessék meg vendégeik, a hagyományos szállodai csapatot programszervezők, óvónők, gyerekanimátorok, edzők egészítik ki. A szállodában ezen kívül gyakornokképzés keretében több egyetemista és főiskolás is szakmai gyakorlatát tölti. Az Új Széchényi Terv Nyugat-Dunántúli Operatív Program pályázatának keretén belül nyert összeggel további két új gyakornokot fogadhatott a Kolping Hotel.

Családbarát munkahely


A Kolping Hotel elismerő oklevelet vehetett át a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom által kiírt Családbarát vállalat pályázaton elért különdíjáért
2014 novemberében. A pályázat azokat a cégeket jutalmazta, amelyek vállalták, hogy családbarát, munka és magánélet egyensúlyát támogató működésükkel segítik a társadalom családbarát gondolkodásának kialakítását, és ezt a szellemiséget beépítik a vállalatvezetési módszerekbe.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg. 

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST