2013. április 02., kedd 14:11

Nyaralás Horvátországban gyerekekkel

Írta:  IMPULSERMAGAZIN
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Természetesen ki kell próbálnunk a sok sekély, homokos strandok egyikét is a gyerekekkel. Természetesen ki kell próbálnunk a sok sekély, homokos strandok egyikét is a gyerekekkel.
Horvátország sokféle szempontból olyan ország, amelyet érdemes meglátogatni. Ez éppúgy vonatkozik a mediterrán bájára és az éghajlatára, mint a különféle tájaira, amelyek mindenkinek lehetővé teszik, hogy valami számára megfelelőt találjon. De gyermekes családok számára is vonzó ez az ország. Bár egy kisgyermekkel kicsit nehézkes lehet, amikor például a babakocsit egy macskaköves utcában kell tolni, de a horvátok általában nagyon barátságosak a gyerekekkel, és készségesen szoktak segíteni.


Ha kibérelünk egy nyaralót Horvátországban, ott is van többnyire gyerekágy, így nem kell otthonról vinnünk. Ha ellenben több luxusra vágyunk, akkor fontoljuk meg egy villa bérlését, ahol minden kényelmünk meglehet, amit csak szeretnénk, és általában a kicsiknek is van egy medence.
A már kicsit nagyobb gyerekeknek érdekes lehet a sok természeti park, amelyekben a vízesések és a tavak a gyerekek számára is izgalmasak. Természetesen ne felejtsünk elmenni a sok sekély, homokos strand egyikére, hogy ott a vízben pancsoljunk, vagy együtt homokvárat építsünk a parton. De nem csak ennek a korosztálynak nyújt Horvátország elegendő szórakozást. A tinédzsereknek ugyancsak megfelelő választék áll rendelkezésükre. Szörfözhetnek, tutajozhatnak vagy kenuzhatnak a folyókon, és a sziklamászás is a lehetőségek egyike, amelyek a tiniknek örömet okozhatnak.Mindez természetesen nem zárja ki azt, hogy a szülők egy pihentető és érdekes nyaralást töltsenek el. Főleg, ha a kiskorúak a sportos tevékenységek után egy kissé kimerültek, eltölthetjük az estét a sok étterem egyikében egy pohár bor mellett, vagy a saját teraszunkon a grillnél. És sokan bizonyára arra sem mondanának nemet, hogy a sok sportolási lehetőség közül néhányat kipróbáljanak Horvátországban. Így összefoglalva csak ajánlani lehet, hogy a szülők a gyerekeikkel is utazzanak el Horvátországba, hiszen az országban tényleg elég nagy a választék szabadidős tevékenységekből minden korosztály számára.

Kapcsolódó elemek

  • A 7 legfontosabb napozási aranyszabály
    Ha biztonságosan akarsz napozni, nem elég a megfelelő faktorszámú krémet használni, az sem mindegy, hogy mikor és hogyan napozol. A most következőkben a szakértő segítségével adunk néhány hasznos tanácsot, melyet a rekkenő hőségben nem árt, ha megfogadsz!
  • Bulgária – nyaralás a Fekete-tengernél
    Az országhatárt keleten a Fekete-tenger képezi, amely egyben tökéletes célpontja a turistáknak. Bulgária jelentős gazdasági és kulturális centrumai, amelyek az ország nevezetességeit kínálják: Várna, Plovdiv, Burgasz, Stara Zagora és Ruse városai.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST