2013. június 14., péntek 14:38

A Wizz Air új járatokat indít Moldovába

Írta:  Wizz Air
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Iurie Leanca, Moldova miniszterelnöke és Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója Iurie Leanca, Moldova miniszterelnöke és Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója
A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy két új járatot indít Moldova fővárosából, Chisinauból Rómába illetve Velencébe szeptember 24-től. Kezdetben mindkét útvonalon heti két járat közlekedik majd, ezzel a moldovai útvonalakon először lesznek elérhetők az alacsony viteldíjak.


Moldova légiközlekedési piaca folyamatosan bővül, az alacsony árak még több turistát vonzanak majd az országba. Moldova elsősorban Nyugat-Európával folytat kereskedelmet, ahol ráadásul sok moldovai állampolgár is él. A szabadidős és üzleti utazók, valamint a moldovai diaszpóra örömére szolgál, hogy az új útvonal a Moldova és Nyugat-Európa közötti légiközlekedésben is elérhetővé teszi az alacsony árakat.

Jegyek a Wizz Air új Chisinau-Róma Ciampino és Chisinau-Velence Treviso reptér között közlekedő útvonalára megvásárolhatók a wizzair.com oldalon. A hihetetlenül alacsony viteldíjak 19,99 eurónál kezdődnek (egy útra, beleértve az adókat).

A Wizz Air alacsony árai Chisinauból:
  Indulás Napok Viteldíjak
Velence & Róma 09.24. Kedd, Szombat 19,99 eurótól
„A Wizz Air nagyon örül, hogy Moldova is csatlakozott azon országok folyamatosan bővülő köréhez, amelyek profitálnak hihetetlenül alacsony árainkból” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója a brüsszeli sajtótájékoztatón. – „Az EU Nyitott Égbolt megállapodása fogyasztóbarát versenyt eredményez, nagyon örülünk, hogy Moldova csatlakozott az Európai Közös Légtérhez, ennek köszönhetően hamarosan növekedni fog az utasforgalom és a turizmus. A Wizz Air elkötelezett amellett, hogy alacsony viteldíjakat tegyen elérhetővé a moldovaiak és látogatóik számára. Várakozásaink szerint 60 ezren fognak utazni a Chisinau és Olaszország közti két útvonalon. Az egyéni utazók, a családok és az üzleti utasok is örülni fognak ennek az izgalmas fejlesztésnek, amely hozzájárul a moldovai turizmus fejlődéséhez és a munkahelyteremtéshez” – tette hozzá Abrán György.

„Tavaly júniusban Moldova és az EU aláírták az Európai Közös Légtérhez való csatlakozásról szóló szerződést” – mondta brüsszeli látogatásán Moldova miniszterelnöke, Iurie Leanca. – „Ez ma itt Brüsszelben egy történelmi pillanat: amikor a Wizz Air, Európa egyik vezető diszkont légitársasága bejelenti, hogy elindítja első járatait Chisinauból Rómába és Velencébe. Ez természetesen jó hír az Olaszországban élő moldovai közösségnek. Szeretnék gratulálni a Wizz Airnek ehhez a fontos lépéshez, és remélem, hogy a közeljövőben Chisinauból újabb Wizz Air útvonalak megnyitására kerül majd sor. Remélem, a következő úti cél Brüsszel lesz.”

Kapcsolódó elemek

 • A csomagok olcsóbban utaznak a Wizz Air promóciójával
  Július 30-án és 31-én a légitársaság 33% kedvezményt** biztosít a feladott poggyász díjából
  Budapest, 2014.július 29. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bejelentette, hogy két napos promóciót hirdet július 30-án és 31-én éjfélig, amelynek keretében a wizzair.com oldalon minden előre fizetett feladott poggyász díját 33 százalékkal csökkenti.
 • A Wizz Airrel a sífelszerelés most féláron utazhat
  Budapest, 2014. január 14. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette a téli sportok szerelmeseinek szánt különleges ajánlatát. A légitársaság ma és holnap minden foglalás során 50 százalék kedvezményt biztosít a sífelszerelés poggyászdíjából. A kedvezmény a promóciós időszak alatt intézett foglalásokhoz adott poggyászra érvényes, az utazás dátumától függetlenül.
 • 12 százalékos növekedés – A Wizz Airt 13,5 millió utas választotta 2013-ban
  Budapest, 2014. január 7. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága*, ma bejelentette, hogy 2013-ban 13,5 millió utas választotta, ami az előző évhez képest 12 százalékos növekedést jelent. 2013-ban több mint 85 ezer Wizz Air járat szállt fel, amelyek 86 százalékos átlagos kihasználtsággal közlekedtek.
 • A Runway Run hamarosan megérkezik Budapestre
  2013. szeptember 24. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légiközlekedési vállalatcsoportja* 21 ezer forintos nyereménnyel kecsegtető játékkal üdvözli a szeptember 28-án megrendezésre kerülő Runway Run-t, egy 21 kilométeres félmaratont, amelyet a Budapest Airporttal és a Nike-kal közösen szervezett a légitársaság.
 • A Wizz Air 300 000. WIZZ Discount Club tagját köszönti
  -

  A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága nyilvántartásba vette 300 000. WIZZ Discount Club tagját. A program 2011 márciusában indult útjára, és a klubtagok száma azóta folyamatosan növekszik.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST