2014. július 29., kedd 18:08

A csomagok olcsóbban utaznak a Wizz Air promóciójával

Írta:  Wizz Air
 • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
 • Nyomtatás
 • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)
Július 30-án és 31-én a légitársaság 33% kedvezményt** biztosít a feladott poggyász díjából
Budapest, 2014.július 29. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bejelentette, hogy két napos promóciót hirdet július 30-án és 31-én éjfélig, amelynek keretében a wizzair.com oldalon minden előre fizetett feladott poggyász díját 33 százalékkal csökkenti.
A légitársaság emlékeztette utasait poggyászszabályzatára is, hiszen olcsóbban utazhatnak, ha a megfelelő poggyásztípust választják. Már több mint 200 ezren látták a Wizz Air Youtube videóját, amely bemutatja, hogyan utazzunk csomaggal okosan. 

A három különböző poggyásztípus a Wizz Airnél
Kisméretű kézipoggyász
Legfeljebb 42x32x25cm
ingyenesen felvihető a fedélzetre
Nagyméretű kézipoggyász
Legfeljebb 56x45x25cm
alacsony díj ellenében felvihető a fedélzetre
Feladott poggyász akár 32 kg is lehet, amely megegyezik néhány magas viteldíjú légitársaság business class szolgáltatásával, de a Wizz Airnél ésszerű díjért foglalható

“Itt a nyár, az iskolának vége, itt az ideje elutazni a barátainkkal és a szeretteinkkel” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – “Alacsony viteldíjaink mellett most tovább növelheti megtakarítását poggyász promóciónkkal. Most szerdán és csütörtökön a szokásos online díj kétharmadáért adhatja hozzá a poggyászt repülőjegyéhez. Foglalja le utazását kedvezményes poggyászdíjjal a wizzair.com oldalon és élvezze a nyarat!”

Kapcsolódó elemek

 • A Wizz Airrel a sífelszerelés most féláron utazhat
  Budapest, 2014. január 14. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette a téli sportok szerelmeseinek szánt különleges ajánlatát. A légitársaság ma és holnap minden foglalás során 50 százalék kedvezményt biztosít a sífelszerelés poggyászdíjából. A kedvezmény a promóciós időszak alatt intézett foglalásokhoz adott poggyászra érvényes, az utazás dátumától függetlenül.
 • 12 százalékos növekedés – A Wizz Airt 13,5 millió utas választotta 2013-ban
  Budapest, 2014. január 7. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága*, ma bejelentette, hogy 2013-ban 13,5 millió utas választotta, ami az előző évhez képest 12 százalékos növekedést jelent. 2013-ban több mint 85 ezer Wizz Air járat szállt fel, amelyek 86 százalékos átlagos kihasználtsággal közlekedtek.
 • A Runway Run hamarosan megérkezik Budapestre
  2013. szeptember 24. – A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légiközlekedési vállalatcsoportja* 21 ezer forintos nyereménnyel kecsegtető játékkal üdvözli a szeptember 28-án megrendezésre kerülő Runway Run-t, egy 21 kilométeres félmaratont, amelyet a Budapest Airporttal és a Nike-kal közösen szervezett a légitársaság.
 • A Wizz Air 300 000. WIZZ Discount Club tagját köszönti
  -

  A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága nyilvántartásba vette 300 000. WIZZ Discount Club tagját. A program 2011 márciusában indult útjára, és a klubtagok száma azóta folyamatosan növekszik.

 • A Wizz Air világraszóló Guinness-rekord kísérletet támogat
  A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága részt vesz az egyik legszokatlanabb és legizgalmasabb Guinness-rekord kísérletben, „erős” együttműködésben Sinka „Popey” Zsolttal, aki kísérletet tesz rá, hogy felállítsa „a legnehezebb repülőgép foggal való elhúzásának” új világrekordját.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖVESS MINKET!

 
 

Follow Me on Pinterest

TÁMOGASD MUNKÁNKAT

-H I R D E T É S-

EZT IS AJÁNLJUK

KÖVESS MINKET ITT IS

 
 

BELÉPÉS

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned, vagy regisztrálj!

KERESS OLCSÓ SZÁLLÁST