A gyerekem kedvence, az én kedvencem is egyben

Ki ne hallott volna arról a problémáról, hogy a gyerek egészen egyszerűen nem hogy elfáradni nem fárad el, de rá nem lehet bírni arra, hogy ha beáll az este, a fürdetés után, nyolc óra körül megnyugodjon és álomba szenderüljön? A mi kislányunk most négy éves, és egyszerűen még tizenegy órakor is képes lenne ugyanúgy pörögni és játszani, mint délután kettő órakor. Ennek eredménye pedig a másnapi nyilvánvalóan nehéz kelés és nyűgös reggel, amin elég nehezen tudunk a férjemmel túllendülni, hiszen majdnem minden reggel késve indulunk el otthonról, ami egy tarthatatlan dolog mindkettőnk munkahelyét nézve. Ennek eredményeként pedig már mi felnőttként is frusztrálva futunk neki az éjszakáknak és persze a reggeleknek is, amire sürgős megoldást kezdtünk el keresni, mert tarthatatlannak bizonyult ez a fajta lét minden egyes este és reggel.

Hála a jó égnek az egyik jó barátunk ugyanebben a cipőben járt és rátalált a szivarvanynaturvilag.hu oldalára, ahol a herbatea oldalon talált egy állommanó nevű teát, és persze nem úgy kínálta a gyereknek mint egy álomba szenderítő teát, hanem mint egy felnőtteknek való italt, de segített számára az esti nyugodt állapot és a pihentető alvás kialakításában. Mondanom sem kell, hogy iszonyatosan reménykedtünk mi is, hogy számunkra is legalább ekkora megoldást nyújt majd ez a kis herbatea, és rendeltünk is egyet gyorsan, ami már az első alkalommal átütő sikert hozott számunkra is.

Meg is rémültünk, hogy vajon mit tartalmaz ez a teakészítmény, de aztán rájöttünk, hogy csak gyógynövények és egészséges dolgok vannak benne, ami segít a gyerek számára megnyugodni és egy picit könnyebben álomba szenderülni. Én is megkóstoltam, és most már tudom, hogy miért szereti a kislányom ennyire. Azóta is minden este iszik egy csészével, és nem csak hogy az alvásban sokat segít számára, de az immunrendszerére is nagyon jó hatással van, mert azóta hogy ezt adjuk neki minden este, egyszer sem volt beteg a fél év alatt, még ebben a nagyon vírusos időszakban sem. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha hasonló cipőben jár próbálja ki, nálunk szuper eredményeket hozott.