A legjobbak a klíma szerelésben

Én nem tudom, hogy ki hogy van vele, én nőként otthon maradtam a gyerekkel, ami persze mindig is nagy vágyam volt, és nem is panaszkodom, de hát így a férjemnek éjjel-nappal dolgoznia kell. Nem igazán van már esete ereje és energiája arra, hogy bármit is megszereljen vagy leszervezzen, amit persze meg is értek, de hát így én sokszor egyedül érzem magam, és nehezebben oldok meg női fejjel dolgokat, mint ha egy férfi kéz vagy akár csak vélemény is mellettem lenne. Persze igyekszem azért kiharcolni, hogy egy-egy vélemény mindig érkezzen a nehéz helyzetekre, de meg kell mondjam őszintén, hogy nem könnyű. A gyerek mellett az embernek amúgy is van egy kétség érzete mindig, hiszen még nagyon pici, fél az ember hogy bármit elront vagy nem jól csinál, nem még olyan helyzetekkel is szembe kelljen néznie nőként, amihez abszolút nem ért egy fabatkát sem.

Én erre ezért elkezdtem egy taktikát kialakítani. Nem akarok abba a helyzetbe kerülni, hogy nem emlékszem valamire, elteszek egy névjegykártyát és nem tudok aztán visszaemlékezni hogy hova tettem és ilyenek, aztán hasonló probléma kialakulta esetén pedig verhetem a fejemet a falba. Rendszeresítettem egy füzetet, amibe minden olyan cég, vállalkozó, ember, barát elérhetőségét beleírom, aki az adott problémában hatékonyan és ügyesen tudott segíteni. Még nem sok minden van benne, de azt gondolom, hogy egyre több adattal lát majd el nap, mint nap, és egyre nagyobb biztonság lesz, hogy lesz egy megbízható listám, mikor kit kell keressek.

Az első  a djgepesze.hu csapata volt, akik klíma szerelés kapcsán nyújtottak nekem felbecsülhetetlen segítséget. Gyorsan és profin végezték a munkájukat, egyáltalán nem zavartak minket, még a gyereket sem, nagyon figyelmesek és rugalmasak voltak, így tényleg csak ajánlani tudnám őket bárkinek, így öt csillaggal be is kerültek a kis füzetembe, és bármi probléma akad hasonló téren biztos hogy csak őket keresem és ajánlani is csak őket fogom bárki számára.